Veeam opnår Common Criteria-certificering for cyberresiliens
Hjem VIRKSOMHED Veeam opnår Common Criteria-certificering for cyberresiliens

Veeam opnår Common Criteria-certificering for cyberresiliens

Af Redaktionen

Common Criteria fra NIAP, U.S. National Information Assurance Partnership, er guldstandarden for certificering af løsninger indenfor cybersikkerhed.

Veeam oplever stigende efterspørgsel fra regeringer, og derfor er virksomheden glad for, at deres primære løsning til beskyttelse af data, Veeam Data Platform, har opnået Common Criteria-certificeringen, da det betyder, at Veeam kan dokumentere, at løsningen lever op til de strengeste lovkrav indenfor cybersikkerhed på tværs af de 30 lande, der er med i samarbejdet om Common Criteria.

Cyberhændelser kan true den nationale sikkerhed, kritisk infrastruktur, borgere og deres privatliv, og derfor er det centralt, at de løsninger, der skal sikre driften af national IT-infrastruktur, er helt i top.

Veeam opnår Common Criteria-certificering for cyberresiliens

Anand Eswaran

Common Criteria er et samarbejde mellem 30 stater, herunder Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Canada, Holland, Australien, Singapore og USA. Danmark er repræsenteret ved Center for Cybersikkerhed.

At opnå Common Criteria-certificering kræver omfattende tests, evaluering og validering. Hvert aspekt af produktet – fra kodelinjer til sikkerhedsmekanismer og operationelle funktioner – undersøges omhyggeligt for at sikre at man lever op til kriterierne. Kravene til certificeringsprocessen afspejler den løbende, konstante indsats, der kræves, for at styrke robustheden, da cyberangreb og ransomware-trusler bliver ved med at accelerere.

Anand Eswaran, CEO hos Veeam, siger:

“Bekæmpelse af cybertrusler kræver partnerskab på tværs af brancher, og Common Criteria er et godt eksempel på, hvordan statslige organer samarbejder om at sikre, at sikkerhedsteknologi lever op til de højeste standarder. Veeam er både stolte af at have opnået en COmmon Criteria-certificering efter streng test og produktevaluering, og at Veeam udgør en del af denne globale indsats.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>