Kia tager 8 sejre ved Newsweek Autos Awards 2023
Hjem LIVSSTIL Kia tager 8 sejre ved Newsweek Autos Awards 2023

Kia tager 8 sejre ved Newsweek Autos Awards 2023

Af Redaktionen

Kias præstation med i alt 8 priser ved Newsweek Autos Awards 2023, bygger videre på mærkets kontinuerlige succes ved den årlige prisuddeling.

“Vi er beærede over at modtage alle disse priser, som afspejler vores forpligtelse til ekspertise,” sagde Yong Wha Kim, præsident og Chief Technology Officer hos Kia.

“Vi er dedikerede til at drive overgangen til den nye æra af elektrificering, og kernen i denne ambition er den kontinuerlige levering af banebrydende, kundecentrerede fremtidssikrede mobilitetsløsninger, der tilbyder avancerede teknologier og uovertruffen appel på tværs af segmenter.”

Kia tager 8 sejre ved Newsweek Autos Awards 2023

Det nye fuldt elektriske flagskib fra Kia, EV9, som netop nu lanceres verden over, bliver anerkendt med hele to priser for hhv. ‘Bedste Premium SUV’ og ‘Bedste SUV Interior

Kia blev anerkendt som vinder i flere kategorier – og opnåede i alt otte hædersbevisninger. Først og fremmest modtog mærket prisen som ‘mest innovative bilmærke’, et vidnesbyrd om mærkets fremsynede tilgang. Dernæst fik Kia også prisen for ‘bedste SUV-sortiment’. Herudover understreger de individuelle priser for de enkelte modeller Kias stærke position yderligere. Kia Carnival blev for tredje år i træk kåret som ‘bedste minivan’. Kia Seltos fik titlerne som ‘Bedste lille SUV’ og ‘Mest forbedrede bilmodel’, mens Kia Sportage blev kåret som ‘Bedste SUV med to sæderækker’ efter modellens ‘Editor’s Pick’-sejr i 2022.

Den længe ventede Kia EV9, som netop nu lanceres globalt, blev anerkendt med priserne ‘Bedste Premium SUV’ og ‘Bedste SUV Interior’.

Nu på sit tredje år fortsætter Newsweek Autos Awards med at fremhæve branchens enestående bilmodeller og mærker og anerkende mærkernes line-up baseret på Newsweek-redaktørernes konklusioner om produkt og pris. Bilernes interiør er vurderet i forhold til alle modeller i kategorien, med erfaringsmæssige tests, der dækker komfort, stil, materialekvalitet, layout, problemfri brugerflade og anvendelighed, unikke funktioner, overordnet visuel appel og lyddæmpende indsats.

Individuelle udmærkelser til bilmodeller er baseret på, hvordan hver model sammenligner sig med konkurrenterne med hensyn til fysiske funktioner og den samlede produktvurdering, hvilket tegner sig for 60 procent af bedømmelsen. De resterende 40 procent af scoren tilskrives køreindtryk. Berettigelse til premium- og luksusmodeller bestemmes af prispunkt og position på markedet, hvilket sikrer, at bilen opfylder de rette kriterier.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>