3 satser fuldt ud på 5G med ny lancering: ’Internet til hjemmet 5G’
Hjem TELEKOMMUNIKATION 3 satser nu fuldt ud på 5G med ny lancering: ’Internet til hjemmet 5G’

3 satser nu fuldt ud på 5G med ny lancering: ’Internet til hjemmet 5G’

Af Redaktionen

Teleselskabet 3 lancerer i dag nyeste skud på produktstammen: ’Internet til hjemmet 5G’.

En ny løsning med downloadhastigheder, man ikke har været vidne til før – og så til en pris på kun 199 kr.

I hele Danmark kan man nu få den spritnye internetløsning, som kun tager 5 minutter at installere. Med andre ord et nemt og hurtigt alternativ til det besværlige arbejde med at lægge fiberforbindelser ind – og så undgår man at få gravet forhaven op.

Hos 3 tror man på, at fremtidens internet er trådløst. De seneste år har 3 arbejdet intensivt på at rulle det nye 5G-netværk ud, og derved sikre den bedst mulige og hurtige internetforbindelse i hele landet. Netop udrulningen har været et afgørende element for at positionere 3 som internetudbyder.

Morten Christiansen, Regional CEO i 3 Group og CEO for 3 Danmark, uddyber:

”Ambitionen med ’Internet til hjemmet 5G ’er at skabe en hurtig og stabil internetløsning, der ikke tager mere end et par minutter at installere. Alt der kræves er en router og et SIM-kort, og så er man oppe at køre. Vi tror på, at fremtiden både er og skal være trådløs, og vi vil gerne gøre op med forestillingen om, at fiberforbindelser skulle være mere stabile og lettere at håndtere end trådløst internet til hjemmet – for i ingen af tilfældene er det sådan.”

Mere end en mobiludbyder

3 bygger løbende nye antennepositioner, og det eksisterende netværk opgraderes. Allerede nu leverer 3 internet til hjemmet og arbejdspladser med 5G mange steder med større kapacitet og downloadhastigheder på op mod 1.000 Mbit/s. Takket være de hurtigere hastigheder og lavere responstid, er ‘Internet til hjemmet 5G’ et godt alternativ til nedgravet fibernet. I dag dækker teleselskabet 3’s netværk mere end 70% af de danske husstande, og forventningen er, at 100% af danskerne kan få 5G-internet, inden 2023 er omme.

Som det eneste teleselskab i Danmark satser 3 udelukkende på trådløst 5G-internet til danskerne. Behovet for hurtigere og stabilt internet stiger i takt med, at dataforbruget hjemme hos danskerne og på arbejdspladserne stiger. Her skal den digitale infrastruktur naturligvis følge med – og med lanceringen af ’Internet til hjemmet 5G’ og moderniseringen af netværket sikrer 3 en høj kapacitet i netværket, så kunderne fortsat får en god og stabil forbindelse.

3 satser fuldt ud på 5G med ny lancering: ’Internet til hjemmet 5G’Afslutningsvist fortæller Morten Christiansen:

”5G er fundamentet for en helt ny måde at bruge internettet på. Det at man kan flytte meget mere data på meget kortere tid er en gamechanger, og vi kommer til at se et væld af nye teknologiske løsninger og muligheder i danskernes hverdag. Vi har i den grad haft travlt med udbygningen af netværket, og med en nuværende 5G-dækning på mere end 70% af Danmark, er vi klar til at lancere ’Internet til hjemmet 5G’.”

5 HURTIGE OM ’INTERNET TIL HJEMMET 5G’
  1. Med ’Internet til hjemmet 5G’ skal man ikke have lagt fiberkabler ind i sin husstand. Alt der kræves er en router og et SIM-kort, og så er man i gang.
  2. ‘Internet til hjemmet 5G’ kan give samme stabile forbindelse som den kablede forbindelse.
  3. Med ’Internet til hjemmet 5G’ får man up- og downloadhastigheder, der er helt op til ti gange hurtigere end den typiske brugers 4G-forbindelse.
  4. Ved bestilling af ’Internet til hjemmet 5G’ modtager du router og SIM-kort inden for få dage. Alternativt kan man gå ned i den nærmeste 3-butik og være online allerede i dag.
  5. Prisen på ’Internet til hjemmet 5G’ er 199 kr. (de første 6 måneder, herefter 299 kr., foruds. køb af 5G router, mindstepris: 3.540 kr.)

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>