Måleteknologi til fagfolk fra ét og samme sted
Hjem TELEKOMMUNIKATION Metrisk måleteknologi til fagfolk fra ét og samme sted

Metrisk måleteknologi til fagfolk fra ét og samme sted

Af Redaktionen

Professionel måling, risikofrit arbejde og en nøjagtig viden: Du finder alt, hvad du skal bruge på Conrad Sourcing Platform.

  • Bredt sortiment: Stort udvalg af måle- og kontrolenheder til ethvert formål

  • Inspiration: Oplev nyhederne fra Megger, Fluke, Flir, Voltcraft og co.

  • Viden: Læs vores temasektioner inden for test, måling og kontrol

De fagfolk, der arbejder med vedligeholdelse og inspektion, facility management, på laboratoriet og inden for uddannelsessektoren ved, at brugen af førsteklasses måleenheder muliggør et effektivt og løsningsorienteret arbejde, ligesom det sikrer en optimal uddannelse af den næste generation. Med et både bredt og omfattende produktsortiment inden for måleteknologi dækker Conrad Sourcing Platform alle tænkelige anvendelsesområder. Hos Conrad præsenterer vi dig også for nye produkter, ligesom vi viser aktuelle trends og præsenterer innovative idéer til alt, hvad der vedrører måling, test og inspektion. Det sker både gennem vores særlige temasektioner og kundecases.

Nyheder fra Megger, Fluke, Flir og Voltcraft

Disse fire innovationer en vigtig del af spillet: Det robuste 2-A-Mikroohmmeter DLRO2X fra Megger gør det muligt – selv ved omgivelser med en høj elektrisk støj – at fremvise hurtige, nøjagtige og reproducerbare måleresultater. De stationære og fuldt radiometriske 9 Hz termiske kameraer FLK-RSE600 (640 x 480 pixels opløsning) samt FLK-RSE600 (320 x 240 pixels opløsning) fra Fluke kan sende op til 60 data frames i sekundet direkte til din PC og dermed synliggøre selv de mindste temperaturudsving. Det kraftfulde termiske kamera Flir E52 muliggør effektive arbejdsgange takket være den integrerede Inspection Route-software. Den nye TK-1000 kalibrator fra Voltcraft er desuden den perfekte allround-enhed til professionel brug inden for måleteknologi: Den måler og simulerer 10 forskellige slags termoelementer såvel som 4 forskellige typer af FTU’er.

Diverse områder inden for måleteknologi med et omfattende sortiment:

Udvalget inden for måleteknologi på Conrad Sourcing Platform er gigantisk: Laboratoriemåleapparaterne i Conrad-serien omfatter f.eks. elektroniske belastninger, kontrollerbare laboratoriestrømforsyninger, funktionsgeneratorer og frekvenstællere samt logiske analysatorer til kontrol af signalkurver. Dette produktsortiment suppleres af oscilloskoper og spektrumanalysatorer, der viser signaler baseret på tidskarakteristika eller frekvensområder.

Multimeterprodukterne i forskellige målekategorier fås ligeledes hos Conrad: De tilbydes som en håndholdt version til mobil brug, som bordversion til værksteds- og laboratoriemiljøer og sidst, men ikke mindst som strømtænger. Eksperter er afhængige af at kunne kontrollere og analysere elektriske mængder og andre materiale- og miljøværdier på en række forskellige områder. Conrad tilbyder derfor også en bred vifte af test- og kontroludstyr: Spændingstestere, lednings-, jord- og isolationsmåleanordninger eller hastigheds- og vibrationsmålere gør det muligt at teste forskellige fysiske variabler. Der findes hårdheds- og materialetykkelsestestere til materialemålinger. Endvidere er det bl.a. muligt at vælge mikroskoper og endoskopkameraer til en optisk inspektion.

Miljøfaktorer såsom temperatur, luftfugtighed, stråling, støj og forurening har stor betydning inden for måleteknologi. Hvis disse parametre er kendt, kan fagmanden tilpasse sit arbejde til disse og om nødvendigt træffe de passende foranstaltninger. Inden for miljømåleapparater tilbyder Conrad et velassorteret udvalg af vindmålere, fugt- og væskemåleapparater samt apparater til måling af gasser og forurenende emissioner. Kraft- og trykmålere, enheder til temperaturmålingsteknologi og bestemmelse af elektromagnetiske variabler (såsom elektrosmog eller radioaktivitet) er også at finde i sortimentet. Dataloggere er endvidere en nyttig tilføjelse til langtidsregistrering af måledata og giver mulighed for en senere evaluering.

Strømforsyninger og strømpakker bruges på forskellige områder – lige fra industrien til private husholdninger. De er designet enten som individuelt anvendelige komponenter eller som stand-alone enheder. Hos Conrad kan man som professionel bruger finde alt fra DC/DC-konvertere og invertere til medicinsk teknologi samt såvel indbyggede som DIN-skinne strømforsyninger til maskinteknik, bilindustrien eller logistik til forskellige transformere.

Udvalget af måleteknologi på Conrad Sourcing Platform indeholder desuden et omfattende skalasortiment inden for metrisk måleteknologi samt strømforsyningsenheder og strømpakker til en optimal strømforsyning. Uanset om vi taler om laboratoriemåleudstyr, multimeter-produkter, test- og kontroludstyr, miljømåleudstyr, metrisk måleteknologi eller strømforsyning: Det nødvendige tilbehør til alle enheder kan findes direkte på Conrad Sourcing Platform. .

Voltcraft – et stærkt brand fejrer sit jubilæum

Måleteknologi til fagfolk fra ét og samme stedVoltcraft er som brand blevet en integreret del af markedet for måleteknologi, og det er der al mulig grund til at fejre: Voltcraft-enheder har bevist sit værd gennem mere end 40 år. Brugere inden for udvikling, laboratorier, vedligeholdelse, træning og undervisning samt de ambitiøse gør det selv-typer sætter pris på enhedernes solide og innovative teknologi. Voltcraft-jubilæet vil blive fejret på behørig vis på Conrad Sourcing Platform: Alle Voltcraft-fans kan se frem til spændende jubilæumstilbud og nye temaer hver måned vedrørende Voltcraft-sortimentet.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>