Åbent hus i CARCLUB Kolding: Nu kan du testkøre en spritny el-motorcykel
Hjem LIVSSTIL Åbent hus i CARCLUB Kolding: Nu kan du testkøre en spritny el-motorcykel

Åbent hus i CARCLUB Kolding: Nu kan du testkøre en spritny el-motorcykel

Af Redaktionen

Den 13. april holder CARCLUB åbent hus på Trianglen i Kolding.

Her kan koldingensere se og testkøre den nyeste eldrevne motorcykel på markedet, RGNT’s ”SE”-model, og møde producenten RGNT.

Elektriske motorcykler har fundet vej til Danmark, og koldingenserne får torsdag den 13. april mulighed for at prøvekøre den nyeste model på markedet og få en god snak over kolde drikke og snacks. Den nye revolutionerende model hedder ”SE” (Sport Extended) fra svenske RGNT og gør det nemt at komme hurtigt, lydløst og miljøvenligt frem. Den bygger på en blanding af hightech og et smukt og gennemført retrodesign, der mest af alt leder tankerne hen på de engelske motorcyklers – Triumph og Nortons – storhedstid i 60’erne.

På dagen vil både CARCLUB og RGNT være til stede og fortælle om SE-modellen og visionen, der skal sætte helt nye standarder for teknologi, køreglæde og design. RGNT har også el-motorcyklen Aurora med, som har slået verdensrekord på is.

– Vi glæder os til arrangementet og håber at se en masse koldingensere til stille leg på to hjul, som vil sætte strøm til det lille smil. Det er vores ambition at få mange flere ud at køre, for motorcyklerne henvender sig til alle, der ønsker en lettere bykørsel og en sjovere weekend, siger Stefan Kaas.

Hipt i byen

Ifølge Stefan Kaas er RGNT’s SE-model gennemtænkt i udformning og omkring bæredygtighed, også i forhold til andre el-motorcykler:

Åbent hus i CARCLUB Kolding: Nu kan du testkøre en spritny el-motorcykel̶̶­- SE-modellen byder på en masse nye features og sætter derfor en ny standard for el-motorcykler. Den har samme ladestik (elegant placeret under tankdækslet) som elbiler og passer derfor til alle lade-standere – både offentlige og hjemmeladere. På den måde bliver den en oplagt add-on til alle, der har elbil i forvejen. Motorcyklen har også et større batteri og dermed længere rækkevidde, keyless startfunktion, elektrisk ratlås, bakgear og ikke mindst en ”boost”-funktion, der giver en ekstra god acceleration.

RGNT’s SE-model er 100 procent elektrisk og udleder derfor ikke CO2.

Den er også fuldkommen lydløs, så man slipper for den støjforurening, der normalt er forbundet med at køre på motorcykel. Derfor henvender den sig også til et helt nyt publikum – nemlig moderne mennesker, der ikke har brug for signalværdien i at larme, men i højere grad at komme hurtigt gennem byen lydløst og bæredygtigt, fortæller Stefan Kaas.

– RGNT’s el-motorcykler er et højkvalitetsprodukt i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Man er fri for at skifte gear under bykørsel, og på grund af motorcyklernes høje komfort og lydløse køreegenskaber sanser man omgivelserne på en langt mere intens måde, siger Stefan Kaas og tilføjer:

– Vi satser på at ramme det segment af danskerne, som måske ikke er til de traditionelle, tunge og støjende fossildrevne motorcykler, men som ønsker en lettere og sjovere transport i hverdagen med et moderne, miljørigtigt og super stilfuldt køretøj, der uvilkårligt vil vække opsigt og beundring foran enhver café eller arbejdsplads.

Modellerne ’Classic SE’ og ’Scrambler SE’ har en teknologi, der gør det muligt at foretage en hurtig opladning med det lettilgængelige type 2- eller 220V-ladestik (magen til elbiler) og en automatisk softwareopdatering. De forhandles fra 112.000 kroner og kan købes eller leases gennem www.CARCLUB.dk, hvor man selv kan eksperimentere med farvelooket.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>