PANASONIC CONNECT ANNONCERER NYT ROBUST UDENDØRS 4K PTZ-KAMERA
Hjem NYE PRODUKTER PANASONIC CONNECT ANNONCERER NYT ROBUST UDENDØRS 4K PTZ-KAMERA

PANASONIC CONNECT ANNONCERER NYT ROBUST UDENDØRS 4K PTZ-KAMERA

Af Redaktionen

Panasonic AW-UR100 leverer video med høj præcision i et robust design med  fleksibel IP og grænseflade.

Panasonic Connect Europe annoncerede i dag et nyt udendørs PTZ-kamera, AW-UR100, tilgængeligt i tredje kvartal af kalenderen  2023.

Den nye model kombinerer robust pålidelighed og højpræcisions-optagelsesfunktioner, såsom 4K/60 FPS, med beskæringsfunktioner og et dynamisk billedstabiliseringssystem (DISS) for at overvinde udfordringerne ved at arbejde udendørs. Kameraet er ideelt til en lang række udendørs miljøer, fra stadioner til lagre og lufthavne og skibsfart.

Video med høj præcision

For at kunne filme fra forskellige vinkler ved store begivenheder tilbyder UR100 både et 74,1° vandret vidvinkelobjektiv til panoramaoverblik og 4K/60P-kompatibilitet til 24x optisk zoom og 10x digital zoom. Den har også tre forskellige billedstabiliseringssystemer til video uden rystelser: optisk billedstabilisering (OIS), elektronisk rullekorrektion (EIS) og billedstabilisering med pan-tilt (Dynamic Image Stabilising System – DISS).

Robust design for pålidelig ydelse

PANASONIC CONNECT ANNONCERER NYT ROBUST UDENDØRS 4K PTZ-KAMERAUR100 er bygget til at modstå udfordrende udendørs miljøer, såsom optagelse i saltmættet luft med høj korrosion eller i regn, vind, sne eller intenst sollys. Kameraet er hermetisk forseglet for at holde vindblæst støv og sand ude, og en afrimer opvarmer linsen for at forhindre dannelse af frost, is eller kondens ved ekstreme temperaturer ned til -15 °C (-4 °F). Der er også en praktisk visker til at holde linsen fri under våde forhold. I adskillige tests, der simulerer forskellige udendørs forhold for vandtætning, støvtætning, saltspray og mere, har UR100 bevist sin robuste evne til at yde pålideligt i en lang række krævende miljøer.

Tilpasningsevne og flere grænseflader

UR100 er designet til de forskellige behov for udendørs optagelse og indeholder mange grænseflader til større basebandtransmission, såsom 3G-SDI, 12G-SDI og fiber, samt understøttelse af forskellige IP-protokoller, herunder NDI og SRT. FreeD understøttes også til AR/VR-systemer.

Andre Meterian, Director of Professional Video Systems hos Panasonic Connect Europe, sagde: “Panasonic PTZ-kameraet fejrede for nylig sit 15-års jubilæum, og denne tilføjelse til præcisionsoptagelse og -udsendelse i udendørs miljøer er endnu en værdifuld tilføjelse til sortimentet. Det er den ideelle enhed til dem, der arbejder udendørs og er designet til at understøtte det accelererende skift til IP-baseret fjernvideoproduktion, samtidig med at videokvaliteten og produktionseffektiviteten i marken sikres.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>