Adobe lancerer interessant Acrobat-udvidelse
Hjem Nyheder Adobe lancerer interessant Acrobat-udvidelse

Adobe lancerer interessant Acrobat-udvidelse

Af Redaktionen

Adobe er klar med en spritny Acrobat-udvidelse til Google Chrome og Microsoft Edge, som tager brugeroplevelsen med PDF-værktøjer i de to browsere til nye højder.

Med udvidelsen følger de mest avancerede og innovative PDF-værktøjer på markedet, hvilket åbner op for helt nye brugervenlige måder at arbejde med digitale dokumenter – direkte i browseren.

Acrobat rummer med udvidelsen et hav af muligheder, som rækker langt ud over blot at tilgå en PDF-fil. Det er blandt andet blevet langt mere effektivt og brugervenligt at:

–    Give feedback i PDF-dokumenter ved at tilføje kommentarer, highlights eller tegninger
–    Udfylde formularfelter og e-signere dokumenter i browseren
–    Downloade og dele PDF-filer uden at sende vedhæftede filer

Adobe lancerer interessant Acrobat-udvidelseAlle disse funktioner og mange flere kan nu tilgås direkte i browseren via et drop down vindue. Det er altså slut med at skulle åbne et nyt program eller søge efter en web-app til PDF-redigering. Med Acrobat-opdateringen kan PDF-håndtering og redigering nu ske direkte i browseren, og opdateringen er ganske gratis. Udvidelsen er allerede lanceret til Google Chrome, og vil inden længe være tilgængelig på Microsoft Edge.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>