Adobes PDF-tjeneste bygges ind i Microsoft Office 365
Hjem Nyheder Adobes PDF-tjeneste bygges ind i Microsoft Office 365

Adobes PDF-tjeneste bygges ind i Microsoft Office 365

Af Redaktionen

I år er det 25 år siden, at PDF-filen så dagens lys.

Adobes PDF-tjeneste bygges ind i Microsoft Office 365 2Nu bliver PDF-tjenester integreret i Microsoft Office-pakken, så man nemt kan se og oprette PDF-filer direkte fra værktøjslinjen i fx Excel, PowerPoint og SharePoint. Samtidig løfter Adobe sløret for en række nyheder på deres e-signaturløsning Adobe Sign, som i dag bruges af 65 pct. af de 100 største amerikanske virksomheder.

Adobe annoncerer i dag en række nyheder og opdateringer i deres Adobe Document Cloud, der gør det muligt at arbejde både smartere og hurtigere.

Adobe Sign, som er en udbredt e-signatursløsning, er blevet dybere integreret med Microsoft Dynamics, og med integrationen af PDF-tjenester til Microsoft Office 365 er det blevet lettere end nogensinde før at arbejde med PDF-filer i Microsofts programmer.

Alle Office 365-brugere med et abonnement på Adobe Acrobat DC Teams og Enterprise-versioner kan nu se, oprette og redigere PDF-filer direkte fra værktøjslinjen i Word, Excel, PowerPoint, OneDrive og SharePoint. Nyheden påvirker 100 mio. månedlige aktive kommercielle brugere af Microsoft Office 365.

Den nye PDF-integration er en udvidelse af partnerskabet mellem Adobe og Microsoft, der blev introduceret sidste år, hvor Adobe Sign blev en del af Office-pakken og gav folk verden over adgang til e-signaturer. Adobe Sign er i dag også Microsofts foretrukne esignaturløsning til erhvervskunder, og mere end 400 organisationer verden over bruger Adobe Sign med deres Microsoft-løsninger.

’’Som førende inden for dokument- og produktivitetssoftware integrerer Adobe og Microsoft nu de bedste cloud-løsninger for at imødekomme behovene hos den moderne arbejdsstyrke,” siger Ashley Still, Vice President og General Manager, Digital Media, Adobe.

Hos Microsoft er man også glade for samarbejdet: “Microsoft og Adobe deler en fælles vision om fremtidens arbejdsplads – en arbejdsplads, der fokuserer på agilitet og samarbejde. Vi er derfor glade for, at Microsoft Office 365-kunder nu har adgang til de bedste PDF-tjenester fra Adobe med de værktøjer, de bruger hver eneste dag,” siger Ron Markezich, Corporate Vice President, Microsoft Office 365 hos Microsoft.

Nu kan brugere af Word, Excel og PowerPoint:

• Konvertere Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter til PDF-filer af høj kvalitet, der bevarer skrifttyper, formatering og layout og kan beskyttes med adgangskode.

Nu kan brugere af SharePoint og OneDrive:

• Oprette og se Adobe PDF-filer af høj kvalitet, der bevarer skrifttyper, formatering, layout og kan beskyttes med en adgangskode

• Kombinere flere filtyper, herunder Office, billede, tekst, design og PDF-filer i en enkelt PDF, som du kan bruge til arkivering eller distribution

• Konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-filer fra din mobilenhed eller online, mens du bevarer skrifttyper, formatering og layout

Nyheder og opdateringer af Adobe Sign: 

• Live på Microsoft Azure. I løbet af de kommende uger vil Adobe Sign være live på Microsoft Azure i USA. Løsningen vil udbredes til andre lande snart.

• Dybere integration med Microsoft Dynamics. Med en re-designet brugergrænseflade kan brugere nu hurtigere navigere i programmet og i kundekontaktoplysninger fra LinkedIn Sales Navigator. Derudover kan kunderne nu automatisere deres salgsprocesser ved at indlejre Adobe Sign i flere Microsoft Dynamics-arbejdsgange.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>