Nu er Armis tilgængelig på AWS Marketplace
Hjem SIKKERHED Armis er nu tilgængelig på AWS Marketplace

Armis er nu tilgængelig på AWS Marketplace

Af Redaktionen

Med Armis på AWS Marketplace bliver det nemmere for virksomheder at opnå komplet synlighed over deres enheder, købe og udrulle Armis’ teknologi, og dermed reducere risikoen for cyberangreb.

Den amerikanske sikkerhedsvirksomhed, Armis, der er førende inden for asset visibility og sikkerhed, er nu tilgængelig på AWS Marketplace (Amazon Web Services).

AWS Marketplace er et digitalt katalog med tusindvis af digitale løsninger fra forskellige softwareleverandører, der gør det nemt for virksomheder at finde, teste, købe og udrulle softwareløsninger, der kører på AWS. Tilgængeligheden på AWS Marketplace gør det dermed muligt for Armis at nå endnu flere virksomheder, der har brug for en avanceret cybersikkerhedsløsning.

Nu er Armis tilgængelig på AWS MarketplaceIfølge en undersøgelse fra analysevirksomheden Forrester er de tre største fordele for virksomheder som bruger AWS Marketplace, følgende:

  • 66 pct. mere effektiv håndtering af fakturering, målt på tidsforbrug, på grund af mere effektive indkøbsprocesser.
  • 10 pct. lavere omkostninger til licenser på baggrund af øget licensfleksibilitet.

“Nogle virksomheder foretrækker de traditionelle indkøbsprocesser, mens andre ønsker at strømline processerne gennem en velkendt og gennemprøvet platform. AWS Marketplace hjælper kunderne med at blive mere effektive, strømline kontraktforhandlinger og indkøb, og gør det muligt for dem at udnytte deres budgetter fuldt ud. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder disse fordele, og vi er stolte af at være en del af AWS Marketplace,” siger Ed Barry, der er VP of Strategic Alliances hos Armis.

Armis Asset Intelligence Platform giver virksomheder komplet synlighed over og beskyttelse af samtlige enheder på tværs af bl.a. it, Internet of Things (IoT), Operational Technology (OT), Internet of Medical Things (IoMT) og cloud-miljøer – både administrerede og ikke-administrerede. Løsningen leveres som en agentløs Software-as-a-Service (SaaS)-platform og integreres gnidningsfrit med eksisterende it- og sikkerhedsstacks, så virksomheder hurtigt får den viden, der er nødvendig for at forbedre deres sikkerhed uden at forstyrre driften. Dermed hjælper Armis virksomheder med at beskytte sig mod ukendte operationelle risici og cybertrusler, samtidig med, at virksomhederne kan øge deres effektivitet, optimere ressourcer og arbejde sikkert med deres innovation.

“Armis har været en fantastisk partner i forbindelse med implementeringen af vores sikkerheds- og risikostyringsstrategi. De har givet os synlighed, overvågning, varsling samt beskyttelse af vores store produktions- og forsyningskædenetværk. Vi identificerede og sikrer nu titusindvis af IoT-enheder på tværs af en lang række anlæg i over 25 lande, der udvikler forskellig medicin og behandlingsmetoder inden for alt fra molekyler, biologiske lægemidler, gen- og celleterapi. Armis er en af de afgørende komponenter til at sikre forsyningssikkerheden og dermed til at få lægemidler og behandlinger ud til patienterne,” siger Mike Towers, der er Chief Digital Trust Officer hos Takeda Pharmaceuticals.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>