Hjem Nyheder Arval går ind på markedet for privatleasing i Danmark

Arval går ind på markedet for privatleasing i Danmark

Af Redaktionen

Arval Danmark meddeler i dag, at de går ind på markedet for privatleasing i Danmark.

Det sker efter længere tids efterspørgsel fra danske kunder, der dermed kan se frem til full service-privatleasing hos den store internationale leasingudbyder.

Uforudsete værkstedsregninger, værditab på bilen og forhandling af pris ved nyt bilkøb. Bekymringerne kan være mange, når man som privatbilist ejer – eller overvejer at købe – en bil. Af samme grund har Arval Danmark længe oplevet stor efterspørgsel på privatleasing.

I den forbindelse kan Arval, der er førende inden for innovative mobilitetsløsninger verden over, i dag afsløre lanceringen af Arval Privatleasing. Det nye forretningsben består af privatleasing skræddersyet til det danske marked og er netop gået i luften.

”Vi glæder os over at kunne lancere privatleasing til danske kunder. Vi har arbejdet på højtryk for at sikre, at vi tilbyder et privatleasingprogram, der både matcher den moderne bilists behov og leverer det, vi er kendt for – nemlig exceptionelt god service,” siger Mike Curtis, administrerende direktør i Arval Danmark.

Personlige og proaktive løsninger

Arvals ambition for det nye privatleasingprogram er at tilbyde danske privatbilister muligheden for privatleasing med samme brede vifte af full service-tjenester, som Arval i forvejen tilbyder erhvervskunder i 30 lande med 1,4 millioner leasingbiler på vejene verden over.

Derfor er tilgangen den samme som på flådefronten, hvor Arval tilbyder dedikerede ekspertrådgivere, der betjener kunderne ud fra deres specifikke behov. Arval Privatleasing er dermed en forlængelse af Arvals eksisterende totalservicekoncept, der tager hånd om ethvert mobilitetsrelateret behov. Det inkluderer uafhængig rådgivning i forhold til valg af bil, levering, service, vedligeholdelse, dækservice og vejhjælp.

”Vi er overbeviste om, at vores 30 års ekspertise i full service-leasing har det, der skal til for at levere en kvalitetsløsning til de danske privatbilister. I centrum for det hele står kunden, som tilbydes praktiske, effektive og fleksible leasingtjenester over hele linjen,” siger Mike Curtis, administrerende direktør i Arval Danmark.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>