Telenor udnævner ny Head of Business Market
Hjem NYHEDER Telenor udnævner ny Head of Business Market

Telenor udnævner ny Head of Business Market

Af Redaktionen

Nicolaj Haubjerg Laursen er udnævnt som Head of Business Market i Telenor Erhverv pr. 1. april 2023.

I sin nye rolle får han ansvaret for en strategisk vigtig hjørnesten i erhvervsforretningen med udgangspunkt i produktudvikling og prissætning.

36-årige Nicolaj Haubjerg Laursen er Telenor Erhvervs nye Head of Business Market. I sin nye rolle bliver han ansvarlig for forretningsudvikling heriblandt produktudvikling og prissætning. Herudover også udvikling af Telenor Erhvervs nye forretningsområder indenfor blandt andet sikkerhed, mobile private netværk og services.

Nicolaj kommer med en lang baggrund i Telenor, hvor han startede som Executive Trainee i 2015. Siden da har han haft flere forskellige roller i Telenor Erhverv, hvor han de seneste år har bestredet en stilling som Head of Core Products & Pricing. I sin nye rolle får han samtidig ansvaret for afdelingens knap 35 medarbejdere.

”Jeg glæder mig over, at Nicolaj har sagt ja til rollen og ved, at han med sit kommercielle og kundefokuserede mindset og store kendskab til Telenor Erhverv, kommer til at sætte en god retning for Business Market. Med Nicolaj ved roret får vi en stærk strategisk lederprofil, som udover at besidde en solid eksekveringsmotor, har fokus på kundernes behov og medarbejdernes trivsel,” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor Danmark.

Telenor udnævner ny Head of Business Market

Nicolaj Haubjerg Laursen

”Jeg glæder mig utrolig meget til at fortsætte den rejse, som Erhverv har været på de sidste 3 år. Vi har et stærkt team og har lagt en rigtig god strategi, hvor vi allerede er kommet langt på mange områder. Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at vækste vores nye forretningsområder, men også fortsætte den positive udvikling, vi ser på vores kerneprodukter hos små og mellemstore virksomheder,” siger Nicolaj.

Nicolaj overtager stillingen efter Thomas B. Christensen, som stoppede ved udgangen af marts.

Privat bor Nicolaj i Aarhus med sin kæreste Sofie og deres to børn.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>