DSB vælger TCS som strategisk teknologipartner til digitalisering af driften

Den førende globale IT-service-, konsulent- og business solutions-virksomhed Tata Consultancy Services (TCS) er blevet valgt af DSB, der er blandt de førende togoperatører i Norden, som ny strategisk teknologipartner.

DSB vælger TCS som strategisk teknologipartner til digitalisering af driften 1
Ruchikar Dalela, landechef for TCS Danmark

Aftalen med TCS markerer en større milepæl i DSB’s ambitiøse digitaliseringsrejse og transformation mod at vækste kerneforretningen igennem agil og digital drift.

Som del af aftalen vil TCS muliggøre digital transformation for DSB igennem sin velafprøvede Machine First Delivery ModelTM(MFDM), som drives af TCS’ kognitive automatiseringssoftware: ignio™.

TCS vil levere Hybrid Cloud transformation igennem en kombination af TCS Enterprise Cloud og Public Cloud management, som accelererer DevOps-integrationen for DSB. Derudover vil TCS vil også transformere network operations igennem Software Defined Networking og levere Security Operations og S4 Hana Platform-as-a-Service.

Igennem teknologierne vil DSB opnå en forbedret stabilitet i driften, hvilket muliggør en agil kerneforretning med kortere time-to-market, bedre transparens og kontrol.

Ruchikar Dalela, landechef for TCS Danmark, ser frem til at accelerere DSB’s digitaliseringsrejse:

“Jeg er stolt af, at DSB, som en af de førende togoperatører i Norden, har valgt TCS som strategisk teknologipartner. Vi ser frem til at supportere deres transformation, hvor DSB’s drift bliver smidigere og mere agil igennem teknologi. Vores Machine First-tilgang vil strømline, opskalere og reducere risici for back-office-driften og hjælpe med at accelerere DSB’s digitaliseringsrejse, som vil forbedre kundeoplevelsen og drive fremtidig vækst. ”

Kontrakten inkluderer IT-infrastrukturservices inden for Datacenter, SAP, Network/SDB og Cloud, der inkluderer Cross Functional og IT Security services.

TCS’ Machine First Delivery Model™ gør teknologi i stand til at forstå, afvise, beslutte og handle i et robust netværksmiljø udstyret med analytics og AI. Læringsplatformen muliggør information af høj kvalitet på tværs af hele virksomheden i realtid.

ignio ™ er en prisbelønnet kunstig intelligens (AI) -løsning udviklet af TCS, der gør det muligt at forudsige og forebygge problemer. Det er designet til hurtig at give fordele for IT-driften med en unik prebuilt videnbase til Enterprise IT-operationer, der kan udføre mange rutineopgaver på egen hånd. Komplette automatiseringsarbejdsgange kan bygges uden behov for statisk programmering eller scripting. Som et resultat kan medarbejdere i IT-operation bruge mere tid på innovation og transformation. I øjeblikket har ignio over 140 kunder på tværs af Global-2000 virksomheder fordelt på detail-, fremstillings-, telekommunikations- og bank- og finansservicesektoren.