Erfaren IT-profil med globale resultater skal være ny direktør i Unit IT
Hjem VIRKSOMHED Erfaren IT-profil med globale resultater skal være ny direktør i Unit IT

Erfaren IT-profil med globale resultater skal være ny direktør i Unit IT

Af Redaktionen

Gennem en karriere, der spænder over tre årtier, har Jess Julin Ibsendemonstreret imponerende resultater i en række ledende stillinger hos danske og internationale virksomheder. Fra 1. september skal han være ny CEO hos IT-selskabet Unit IT – et selskab i USTC-koncernen ejet af Østergaard-familien.

Jess Julin Ibsen har bevæget sig hjemmevant i adskillige danske og internationale koncerner gennem de sidste 30 år, hvor han har stået i spidsen for strategiske projekter og M&A aktiviteter for virksomheder i ind- og udland.

Jess Julin Ibsen efterfølger Mark Frihagen, som efter fem år som CEO i Unit IT skifter branche til bureauverdenen, hvor han skal være partner og CEO i B2B brand-bureauet Pravda i Aarhus.

Udskiftningen på CEO-posten kommer på et tidspunkt, hvor Unit IT står stærkt. Virksomheden har de seneste år været på en eksplosiv vækstrejse med flere opkøb og er nu klar til at fortsætte væksten gennem akkvisition.

”Med Jess Julin Ibsen får vi en ny, stærk CEO som har en dyb indsigt i IT-branchen og særligt det segment, som Unit IT arbejder med. Det giver Unit IT en unik position til fortsat at udvikle markedspotentialet. Jess har desuden demonstreret solide forretningsresultater qua sin store erfaring med strategi og udvikling i sine mange ledende roller i både ind- og udland, siger Nina Østergaard Borris, CEO, ejer af USTC samt bestyrelsesformand i Unit IT.

Erfaren IT-profil med globale resultater skal være ny direktør i Unit IT

Jess Julin Ibsen, CEO for Unit IT. Foto: PR

Jess Julin Ibsen har haft en mangfoldig karriere inden for særligt IT-industrien og med ledende stillinger i virksomheder som Itadel, NNIT, TDC og CSC. Som CEO for Itadel, gennemførte Jess Julin Ibsen en vellykket turnaround og vandt prominente kunder, før virksomheden blev solgt til IT Relation A/S. I dag er han bestyrelsesmedlem hos Norlys Fibernet A/S, Norlys Fiber Infrastruktur A/S og FastPass Corp.

Under Mark Frihagens ledelse har Unit IT udvidet forretningen betydeligt og foretaget flere succesfulde opkøb – senest af solvo it.

Desuden blev Unit IT kåret som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed i 2020, og sidste år vandt de Partner to Watch prisen for IT-sikkerhed.

Nina Østergaard Borris siger: ”Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Mark som udover at være en dygtig IT-strateg også har et stort corporate hjerte, som banker for stærk kultur. Han har sat et tydeligt aftryk på Unit IT og har en meget stor andel i, at vi evner at fastholde både medarbejdere og kunder markant længere end andre selskaber i et stærkt konkurrencepræget marked.”.

Både Mark Frihagen og Jess Julin Ibsen har første arbejdsdag i de nye stillinger 1. september.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>