Dustin bliver medlem af Circular Electronics Partnership
Hjem NYHEDER Dustin bliver nu medlem af Circular Electronics Partnership

Dustin bliver nu medlem af Circular Electronics Partnership

Af Redaktionen

Dustin, en førende onlinebaseret IT-partner i Norden og Benelux, har nu tilsluttet sig det globale partnerskab Circular Electronics Partnership (CEP).

Formålet med medlemskabet er, at Dustin sammen med de øvrige medlemsorganisationer skal arbejde frem mod målet om en cirkulær elektronikbranche i 2030.

CEP har samlet en række banebrydende globale organisationer og mere end 50 førende virksomheder inden for teknologi, forbrugsvarer og affaldshåndtering. Sammen skal de, med støtte fra blandt andre World Economic Forum og World Business Council for Sustainable Development, arbejde på at finde forskellige løsninger til at gøre branchen cirkulær.

Dustin bliver medlem af Circular Electronics Partnership

Sandra Klackenborn, bæredygtighedschef Dustin.

– Det er et naturligt skridt frem mod vores bæredygtighedsmål om at blive helt cirkulære i 2030. Et samarbejde på tværs af grænserne er nødvendigt for at kunne nå det høje mål, siger Sandra Klackenborn, bæredygtighedschef hos Dustin.

CEP har en plan og en vision for, hvordan hele elektronikindustrien skal fremskynde den cirkulære omstilling.

Den identificerer seks veje til cirkularitet, som består af 40 tiltag, der skal gennemføres i de kommende ti år for at sætte branchen i stand til at blive cirkulær. Der er stort fokus på at øge levetiden for produkter, blandt andet gennem cirkulært design.

– Den plan, som CEP har udarbejdet, er helt i tråd med vores egne interesser. Partnerskabet stræber efter at maksimere værdien af produkter, komponenter og materialer gennem hele deres livscyklus. Vi ser frem til både at bidrage til arbejdet og selv at få hjælp til at opfylde de fælles mål, siger Sandra Klackenborn.

Dustin arbejder allerede i dag på at blive mere cirkulære. Der er stor fokus på returnering. Sidste år lancerede virksomheden sin egen Takeback-afdeling, og der er også en ambition om at begynde at sælge brugte produkter online.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>