Få mere ud af din træning med den nye HRM-Pro Plus fra Garmin International
Hjem TELEKOMMUNIKATION Få mere ud af din træning med den nye HRM-Pro Plus fra Garmin International

Få mere ud af din træning med den nye HRM-Pro Plus fra Garmin International

Af Redaktionen

Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), annoncerede i dag HRM-Pro Plus, et førsteklasses pulsmålerbælte, der tilføjer tempo og distancedata, mens det fortsætter med at give atleter puls i realtid, løbedynamik, dobbelt transmission (ANT+ og BLE) og mere.

Nu, under indendørs løbe- eller løbebåndssessioner, vil HRM-Pro Plus overføre tempo- og distancedata til et kompatibelt Garmin smartwatch, hvilket giver atleter de løbemålinger, de skal bruge for at nå deres præstationsmål.

“Atleter stoler på vores populære linje af pulsbælter for at give nøjagtige puls- og præstationsdata under enhver træning, og vi er glade for at bringe nye målinger til HRM-Pro Plus,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Ved at tracke tempo og distance på indendørs bane eller løbebånd har atleter endnu mere dybdegående data til at hjælpe dem med at skubbe deres grænser.”

Gennem ANT+ og BLUETOOTH Low Energy-teknologi transmitterer HRM-Pro Plus nøjagtige puls- og præstationsdata i realtid til Garmin smartwatches og Edge-cykelcomputere, kompatibelt fitnessudstyr, Tacx Training-appen og mere.

For at hjælpe løbere med at forbedre deres form og modtage løbeeffekt på deres kompatible Garmin-smartwatch, fanger HRM-Pro Plus løbedynamikken, herunder tid med jordkontakt, kadence, skridtlængde og mere. I vandet inkluderer HRM-Pro Plus lagrings-og-videresendelsesfunktionalitet til at gemme pulsdata under en svømmetur.

Få mere ud af din træning med den nye HRM-Pro Plus fra Garmin International

Efter en svømmetur sendes data til et kompatibelt smartwatch og vises sammen med de andre svømmemålinger. Når en atlet tager sit smartwatch af for at deltage i aktiviteter , hvor dette ikke er tilladt, gemmer HRM-Pro Plus skridt, kalorier og intensitetsminutter og synkroniserer derefter disse data med deres smartwatch via Garmin Connect-mobilappen og TrueUp-funktionen.

Det udskiftelige batteri, som er tilgængeligt via et værktøjsfrit batteridæksel, holder op til et år. HRM-Pro Plus er tilgængelig nu og har en vejledende pris på DKK 1.099.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>