Lunar vælger Unit4 ERPx til at sikre mere smidig international ekspansion
Hjem NYHEDER Lunar vælger Unit4 ERPx til at sikre mere smidig international ekspansion

Lunar vælger Unit4 ERPx til at sikre mere smidig international ekspansion

Af Redaktionen

Bankverdenen er kendt for at være konservativ, men Lunar er alt andet end konservativ.

Derfor var det også et let valg ikke at gå med de klassiske leverandører, men i stedet vælge Unit4 ERPx, et  ERP system der sætter en ny standard.

Man opnår ikke en vækst på 300.000 kunder på få år, ved at gøre det samme som alle konkurrenterne, og Lunar har formået at få deres banklicens, opkøbe deres svenske konkurrent Lendify indenfor en kort periode og samt gå fra start-up til scale-up. Og da fintech virksomheden skulle have nyt ERP-setup, var det heller ikke det traditionelle leverandørvalg, der blev truffet. Valget faldt på Unit4, der allerede har 70 banker, der kører på Unit4s ERP i Norden, og fordi de forstod hvad det vil sige at være en tech-virksomhed der udfordrer de etablerede i en konservativ branche.

Lunar vælger Unit4 ERPx til at sikre mere smidig international ekspansion

Morten Sønderskov, COO hos Lunar

“Lunar er ikke bange for at gå nye veje, vi er ambitiøse og vi går aldrig på kompromis med, at kunden altid er i fokus. Mange siger det, men få efterlever det fuldt ud. Det gør vi, og det kan vi genkende i Unit4. Den spejling var afgørende for os.  Derudover oplevede vi Unit4 ERPx som mere intuitiv, fleksibel og stærkere blandt andet i forhold til automation. ERPx har en smidighed, der vil gavne vores internationale ekspansionsplaner,” siger Morten Sønderskov, COO hos Lunar.

Unit4 var oppe mod flere af de store spillere, der normalt dækker hele banksektoren. Forskellen var at deres tilgang til Lunar netop var som til enhver anden bank. Men Lunar ser – licensen til trods – ikke sig selv blot som en bank, men en fintechvirksomhed

“Vi er ikke en bank i traditionel forstand, og har ikke brug for eller ønske om at blive betragtet som sådan. Derfor værdsatte vi Unit4’s tilgang. De så os som en techvirksomhed i den finansielle sektor, og de var ikke bange for at gå andre veje. ,” siger Morten Sønderskov fra Lunar.

Aftalen træder i kraft per 1/7 2021 er gældende i en 3 års periode og dækker både økonomi-løsning samt people experience platform.

”Vi er utroligt glade for og stolte over at Lunar valgte Unit4. Vi mente selv, at vi havde en god forståelse af hvem Lunar er, og var klar til at gå andre veje udfra devisen  ”show, don’t tell”. Og det virkede. Lunar og Unit4 deler absolut mindset og sammen er jeg overbevist om, at vi kan sætte en ny standard for brug af ERP i bank og fintech-sektoren,” slutter Anders Holm Jørgensen, Country Leader, Unit4 Danmark.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>