Hvilken betalingsløsning skal jeg vælge til min webshop?
Hjem SIKKERHED Hvilken forskellige betalingsløsning skal jeg vælge til min webshop?

Hvilken forskellige betalingsløsning skal jeg vælge til min webshop?

Af Redaktionen

Der findes en lang række af forskellige betalingsløsninger til webshops.

Hvilken betalingsløsning skal jeg vælge til min webshop?

Det er vigtigt, at du nøje overvejer denne beslutning, da en betalingsløsning har en stor betydning for din virksomhed.

Hvis du gerne vil have et overblik over nogle af de betalingsløsninger, du kan få til din webshop, skal du læse med videre her. Er du stadigvæk ikke sikker på, hvad der er bedst for din webshop, er det en fordel at få professionel rådgivning til at træffe et valg.

4 populære betalingsløsninger til webshops

Nedenfor kan du finde et udvalg af forskellige betalingsløsninger, som du kan få til din webshop. Der findes flere løsninger end disse, så du kan vælge den helt rette for dig.

  • Visa og Mastercard – Den mest populære og almindelige betalingsløsning på en webshop er Visa. Derfor er det en fordel for dig at vælge denne løsning. Mastercard er endnu en populær løsning, som du bør overveje.
  • MobilePay – I dag er mange danskere begyndt at betale for deres køb på en webshop med hjælp fra mobilen. Rent faktisk er der mange, som foretrækker det, når de kan vælge denne løsning. Vil du gerne give dine kunder mulighed for dette, skal du sørge for, at MobilePay kan bruges som en betalingsløsning på din webshop.
  • Apple Pay – Hvis du ønsker en betalingsløsning, der giver et godt alternativ til både kontanter og kort, så er Apple Pay en mulighed. Dine kunder skal bare sørge for at have installeret Apple Pay på deres smartphone, hvorefter de kan tilføje deres betalingskort til appen. Dog er det nødvendigt at have en iPhone for at kunne bruge denne løsning.
  • Viabill – Viabill fungerer ikke på samme måde som de andre betalingsløsninger. Med Viabill får du nemlig en delbetalingsmetode.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>