IMPACT stjæler ekspert fra konkurrent: Tidligere rivaler bliver kollegaer
Hjem NYHEDER IMPACT stjæler nu ekspert fra konkurrent: Tidligere rivaler bliver kollegaer

IMPACT stjæler nu ekspert fra konkurrent: Tidligere rivaler bliver kollegaer

Af Redaktionen

Det digitale konsulenthus IMPACT har ansat Sivert Bertelsen som ny Consulting Director, PIM/MDM.

Han kommer fra en stilling i Immeo og skal nu – sammen med sin tidligere rival – være med til at skabe Europas bedste data-powerhouse.

Det digitale bureau IMPACT, der er blandt Skandinaviens tre største konsulenthuse indenfor e-commerce, har en klar målsætning om at være Europas bedste til at drive masterdata og product information management (PIM). For at løfte niveauet til nye højder og indfri de ambitiøse mål, har virksomheden ansat Sivert Bertelsen som ny Consulting Director, PIM/MDM.

Sivert Bertelsen har mere end 10 års erfaring i arbejdet med digitale transformationsprocesser herunder udvikling og håndtering af data-powerhouses, product information management og masterdata – senest hos Immeo. Nu får han muligheden for at arbejde sammen med sin tidligere største rival i branchen, IMPACTs Sune Rasmussen, og præcis det faktum vejede tungt, da han sagde ja til jobbet.

– Sune og jeg har gennem de seneste mange år været hinandens klart største rivaler, og vi har et utal af gange været i åben konkurrence med hinanden på flere af landets vigtigst master dataprojekter. Nu kan vi forene vores kompetencer, og det kommer kunderne til gode på et hidtil uset niveau. Opgaven med at digitalisere produktinformation og frustrerende arbejdsrutiner står vi nu sammen om, og fremadrettet glæder jeg mig til sammen med IMPACT Commerce at drive masterdata og product information management til nye højder, siger Sivert Bertelsen.

 To ’champions’ i stalden

Sivert Bertelsen er i dag en af kun 20 såkaldte ’champions’ hos Inriver, der er blandt de absolut førende leverandører af PIM, og at IMPACT nu har to Inriver-champions i stalden glæder IMPACT-direktør Kasper Holst.

– Det er noget af et scoop, vi har gjort med at få Sivert ind på holdet. Han er uden tvivl en af landets – hvis ikke Europas – førende indenfor produkt- og masterdata, og sammen med Sune og et væld af andre kollegaer tager vi nu et stort skridt mod etableringen af Europas stærkeste data powerhouse. At have to Inriver champions i stalden er helt unikt i vores branche, og det betyder, vi går et gear op i forhold til ambitionen om at blive den bedste udfordrer i Europa, når det gælder digital forretning, siger Kasper Holst og uddyber:

– PIM og masterdata er et problem med mange variabler og trækker tråde til mange områder. Nu kan vi hæve niveauet ved endnu bedre at udnytte de mange fordele ved IMPACTs stærke partnerskaber, position inden for global e-handel og evne til innovation. På den måde skaber vi de ultimative betingelser for vores kunder over hele Europa i kampen for at styrke den digitale kunderejse.

IMPACT stjæler ekspert fra konkurrent: Tidligere rivaler bliver kollegaer

Sivert Bertelsen

Data som råstof

Ifølge Kasper Holst har den typiske digitale kunderejse i dag mange berøringer med produktinformation i forskellige situationer og systemer, og det skærper kravene til en virksomhed som IMPACT.

– Sociale medier, webshops, market places, deleøkonomi og genanvendelse udfordrer mere end nogensinde før de traditionelle produktinformationsmodeller, og kundernes forventninger er ultrahøje. Derfor investerer virksomheder lige nu massivt i PIM og masterdata-løsninger, der transformerer måden, hvorpå produktinformation kommunikeres og forberedes. For at kunne stå stærkt på det felt, skal vi have de absolut skarpeste talenter med på holdet, så vi hele tiden kan møde og løse kundernes behov og ønsker, slutter Kasper Holst.

Sivert Bertelsen er 35 år og bor i Rødovre med hans hustru og deres to børn på et og tre år.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>