Invokers får global rækkevidde med nyt SAP AppHaus Network partnerskab

IT-konsulenthuset Invokers har i dag underskrevet en aftale om partnerskab med tyske SAP AppHaus Network.

Invokers får global rækkevidde med nyt SAP AppHaus Network partnerskab 1
Tv: Dirk Ziegler, Head of SAP AppHaus. Midt: Kathrin Tarnai-Sindl, Director Global Program Office hos SAP AppHaus Network. Th: Thomas Ove Rasmussen, Head of Digital Design i Invokers

Dermed bliver Invokers i København og Aarhus en certificeret del af et verdensomspændende netværk af virksomheder, der skaber målbar værdi i forretningen via innovative digitale løsninger og processer baseret på SAP – først og fremmest med fokus på slutbrugeren.

Invokers har siden 2006 skabt en niche i markedet for digitale løsninger, hvor slutbrugeren sættes i centrum – for det er slutbrugeren, der bidrager til at definere det problem, som den digitale løsning skal afhjælpe. Det giver større relevans i IT-projektet, en bedre user experience, og det sikrer en højere grad af adoption blandt brugerne.

For Invokers er partnerskabet med SAP AppHaus Network derfor en naturlig forlængelse af de kerneydelser, som det danske konsulenthus har leveret gennem snart 15 år.

Invokers får global rækkevidde med nyt SAP AppHaus Network partnerskab 2”Vores vision er i bund og grund den samme som hos SAP AppHaus Network: Med slutbrugeren i centrum kan vi skabe reel digital transformation og sætte nye standarter for brugervenlighed, relevans og adoption.”, fortæller Thomas Ove Rasmussen, Head of Digital Design i Invokers. ”Vi er stolte over at blive inkluderet i et netværk af virkelig stærke spillere inden for design og innovation, og med dette partnerskab får vores kunder glæde af en ny, global rækkevidde.

Hos SAP AppHaus Network i Heidelberg er der ligeledes stor begejstring for det nye partnerskab. Kathrin Tarnai-Sindl, Director Global Program Office hos SAP AppHaus Network, tilføjer:

“Vi har nøje håndplukket en række partnere, der på globalt niveau repræsenterer vores filosofi og tilgang til kundens digitale transformation med mennesket i centrum. Invokers besidder præcis den ildhu, faglighed og innovationstilgang, der skal til, for at hjælpe SAP’s kunder med at skabe værdi gennem et vedholdende fokus på slutbrugernes behov.”