Lantmännen vælger TCS som transformationspartner af IT-infrastrukturen for bedre forretningsresiliens
Hjem TCS Lantmännen vælger TCS som transformationspartner af IT-infrastrukturen for bedre forretningsresiliens

Lantmännen vælger TCS som transformationspartner af IT-infrastrukturen for bedre forretningsresiliens

Af Redaktionen

Tata Consultancy Services(TCS), der er ét af verdens største IT-konsulenthuse, er ny strategisk partner for svenske Lantmännen Ekonomisk Förening (Lantmännen), som er én førende virksomhed inden for landbrug, maskiner, bioenergi og fødevareprodukter.

Der er tale om en flerårig kontrakt. Som en delleverance skal TCS hjælpe Lantmännen med at transformere IT-infrastrukturen og udrulle digitale arbejdspladstjenester.

TCS vil harmonisere Lantmännens digitale arbejdsplads til at understøtte sikkert og agilt hybridarbejde for all brugere og forbedre medarbejderoplevelsen. TCS skal også transformere Lantmännens globale servicedesk med TCS’ digitale oplevelsessuite for at levere en effektiv 24/7 flersprogssupport. Derudover, skal TCS også modernisere landbrugsgigantens infrastruktur og tilbyde døgnsupport for forretningskritiske driftssystemer. En central del af TCS’ samarbejde med Lantmännen kommer til at komme fra TCS’ kontorer i Sverige og Norden.

Lantmännen valgte TCS som strategisk teknologipartner grundet TCS’ erfaring med at levere digitale transformationer på stor skala samt værdifællesskabet mellem de to virksomheder.

Lantmännen vælger TCS som transformationspartner af IT-infrastrukturen for bedre forretningsresiliens

Billede af Pexels fra Pixabay

“Som en virksomhed med 10.000 ansatte og aktiviteter i flere end 20 lande, har vi brug for en stærk teknologipartner med solid erfaring med at levere IT-ydelser af høj kvalitet både regionalt og globalt. TCS var et naturligt valg på grund af deres erfaringer i sektoren og vi tror på, at vi har fundet den perfekte partner til at hjælpe os i mål med vores vision ’ Together towards smarter ways of working’,” siger Ove Hansson, CIO ved Lantmännen.

Ved TCS i Norden er man også tilfredse med det nye samarbejde.

“Vi er glade for at kunne annoncere vores nye strategiske samarbejde med Lantmännen, som vil udnytte fordelene ved digital innovation og samarbejde, til at bygge et endnu stærkere og mere agilt infrastrukturlandskab. Vi stiller vores store brancheerfaring og teknologiekspertise til rådighed for at hjælpe Lantmännen med at drive transformation og vækst,” siger Avinash Limaye, Regional Head, TCS Nordics.

TCS har været i Norden siden 1991, hvor man åbnede kontor i København, og har nu over 20.000 ansatte, der understøtter IT-projekter på tværs af Sverige, Finland, Norge og Danmark. TCS er ligeledes blevet udnævnt som Top Employer af Top Employer Institute i alle fire lande. Ligesom TCS konstant har ligget i toppen af kundetilfredsheden i regionen over de seneste 14 år, afholdt af et uafhængig analyseinstitut.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>