M-Files vil rydde op i danske virksomheders filrod med intelligent informationshåndtering
Hjem Nyheder M-Files vil rydde op i danske virksomheders filrod med intelligent informationshåndtering

M-Files vil rydde op i danske virksomheders filrod med intelligent informationshåndtering

Af Redaktionen

Den finske softwarevirksomhed M-Files udvider deres aktiviteter på det danske marked med en intelligent informations- og dokumenthåndteringsløsning, der udnytter metadata og kunstig intelligens.

M-Files vil rydde op i danske virksomheders filrod med intelligent informationshåndtering 1

Miika Mäkitalo, CEO M-Files

Med den nye teknologi i ryggen vil M-Files ændre måden, danske virksomheder håndterer dokumenter og informationer på. Målet er at bygge et økosystem af lokale partnere og øge det direkte salg.

Ekspansionen i Danmark sker som følge af en større efterspørgsel på systemer, der kan håndtere den voksende mængde af filer og data, fx dokumenter, kontrakter og præsentationer, som ofte ligger spredt i forskellige systemer og platforme såsom Dropbox og Google Drive.

Vil udrydde danske mappejungler
Virksomheden, der blev grundlagt i Finland i 1989, leverer en intelligent platform til dokument- og informationshåndtering, der forbedrer virksomheders produktivitet ved at hjælpe mennesker med at finde og bruge information mere effektivt. Gennem brug af metadata og kunstig intelligens giver platformen et 360 graders overblik over dokumenter og informationer – uanset hvilket system, de er gemt i.

”Danmark er et interessant marked for os, da mange lokale virksomheder allerede har en stærk forståelse af fordelene ved at have gode processer for dokumenthåndtering,” siger Miika Mäkitalo, CEO i M-Files.
“Især den offentlige sektor har en lang historie med dokumenthåndteringssystemer. Faktisk i sådan en grad, at termen ‘ESDH’ er blevet en slags standard. Men mange af systemerne er forældede og kan ikke håndtere den overvældende mængde af data og dokumenter, der eksisterer på tværs af organisationen. Vi er opsatte på at gøre intelligent informationshåndtering til international standard, så virksomheder kan gøre op med datasiloer og håndtere deres informationer langt mere strategisk”.

Metadata skal bekæmpe skygge-filer
En af de største udfordringer for virksomheder er såkaldte ’shadow folders,’ som medarbejdere uautoriseret opretter på cloud-tjenester som Dropbox. Dokumenterne lever i skyggen, da ikke alle i organisationen har adgang til dem. Med den nye M-Files 2018-løsning kan virksomheder få kontrol med og adgang til deres filer på tværs af systemer, uden behov for datamigrering.

Modsat traditionelle ECM-systemer samler M-Files data og informationer på tværs af organisationen uden at forstyrre eksisterende systemer, fx ERP- og CMS systemer. Den nye M-Files 2018-version har et intelligent metadatalag, der leverer automatisk klassificering og metadata ved hjælp af kunstig intelligens. Det betyder, at information kan håndteres ud fra, ”hvad” det er fremfor ”hvor” det er gemt, hvilket reducerer tiden, medarbejderne skal bruge på at lede efter informationer og dokumenter. M-Files kan desuden tilgås fra mobilen.

Dansk partner: De fælles netværksdrev er vores største konkurrent
Allerede i dag er M-Files taget i brug af en række danske virksomheder fra forskellige brancher, og M-Files har allerede indgået partnerskaber med en række lokale leverandører, heriblandt den københavnske
virksomhed Solution Management:

”M-Files har meget at tilbyde og kan forbedre og forenkle måden danske virksomheder håndterer deres
informationer, så de bliver mere effektive,” siger Steen Madsen, CEO i Solution Management. ”De fælles
netværksdrev på virksomhedernes servere er uden tvivl vores største konkurrent på det danske marked, for
det kan være svært at gøre op med gamle vaner. Vores primære opgave er at uddanne markedet og vise,
hvilken værdi intelligent informations- og dokumenthåndtering kan skabe for forretningen,” siger Steen
Madsen, CEO i Solution Management.

Om M-Files: Besøg www.m-files.dk

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>