Mens mastodonter kæmper

Televirksomhed vinder hjerter med mobilabonnement

Mens mastodonter kæmper 1Det seneste stykke tid har telemastodonterne Telia, TDC/Yousee, Telenor og Telia skruet op for den aggressive priskrig, der lige nu er på markedet. Og det betyder lige nu priser, som ingen danskere har set på markedet. Det betyder dog ikke at mindre televirksomheder ikke også kan slå igennem, for det er den danske televirksomhed Duka et bevis på. Med billige mobilabonnementer, god kundeservice, EU-telefoni inkluderet og nordens bedste mobildækning, vinder de danskernes hjerter i så stor stil, at de gamle kendinge ikke længere kan følge med.

Duka kæmper en kamp som til forveksling kan ligne David mod Goliat, men de har fat i den lange ende: At have det billigste mobilabonnement er ikke længere nok. Nej, skal du have et konkurrencedygtigt mobilabonnement, skal du give danskerne god service, EU-telefoni og en masse andre fordele. I hvert fald hvis du spørger Duka.

Billigt mobilabonnement med et hav af fordele

Dukas succesopskrift på deres dukaTALE mobilabonnement er enkel: billige mobilabonnementer, med fri EU-telefoni god kundeservice og det bedste mobilnetværk.

Starter vi med prisen, er der ikke meget at diskutere. dukaTALE er nok markedets billigste mobilabonnement, hvor du for blot 99 kr./md. kan få fri tale, fri SMS og 10 GB, der frit kan benyttes i hele EU og en lang række andre lande.

Men fra før Duka besluttede at lave billige mobilabonnementer til de danske forbrugere, havde de allerede stor succes med at levere computerløsninger med telefonisk IT-support, og derfor lå det lige til højrebenet at føre skikken videre. Og det må man sige, de har gjort. Med en 4,5 stjerner på trustpilot i en branche, hvor de fleste ligger under 3, har de bevist, at deres kunder er glade for dukaTALE mobilabonnementer. Og glade kunder spreder budskabet, det ved Duka også.

Find det billigste abonnement til dit behov

Hos Duka kan du naturligvis have flere valg, så du kan vælge det mobilabonnement, der passer til dig. På den måde sikrer du dig, at du har et mobilabonnement, hvor du ikke betaler for mere end, hvad du har brug for. Hos Duka kan du vælge mellem billige mobilabonnementer med 10, 20 eller 50 GB data, der alt sammen frit kan bruge i hele EU.

Dukas billige abonnementer, gode kundeservice og mobildækning har også fået andre end forbrugere til at vende blikket med virksomheden. Sammenligningssider som mobilabonnement.dk, abonnementpriser.dk og samlino.dk fremhæver alle Duka som et af markedets bedste mobilabonnementer. Samtidigt har Duka i to år i streg vundet bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK, som bl.a. også fremhæver Duka som det billigste mobilabonnement med inkluderet EU-telefoni.