Mitsubishi Outlander PHEV – Den bedst sælgende plug-in hybrid i Danmark

Mitsubishi har i øjeblikket stor succes i både Danmark og Sverige med plug-in hybriden Outlander PHEV.

Mitsubishi Outlander PHEV - Den bedst sælgende plug-in hybrid i Danmark 1Den nye Brand Direktør for Mitsubishi i Danmark, Lars Lorentzen, fortæller at Outlander PHEV er den mest solgte plug-in hybrid i Danmark med mere end 500 solgte biler siden nytår. Også i Sverige er Mitsubishis plug-in hybrid populær og solgte sidste år hele 4716 biler. Dermed blev det den mest solgte plug-in og elbil i Sverige foran bl.a. Tesla.

Outlander PHEV var verdens første plug-in hybrid SUV.

Det er en rummelig og solid SUV med avanceret hybridteknologi, der med to elmotorer både kan fungere som stærk firehjulstrækker og samtidig være den økonomiske pendlerbil med en rækkevidde på ren el på op til 45 km.En attraktiv pris på under 300.000 kroner har gjort udslaget for mange danskere, der har valgt aktivt at nedbringe deres CO2-udledning og investeret i en Outlander PHEV. Lars Lorentzen siger:

”Outlander PHEV kan dække mange behov. Den er en stor og rummelig familie-SUV, en hårdkogt firehjulstrækker og en avanceret plug-in hybrid med fokus på ren el-kørsel. Dens alsidighed skaber sikkerhed for kunden, når han eller hun skal vælge sin første hybridbil. Vi har fra Mitsubishis Danmarks side gjort valget endnu lettere ved at tilbyde bilen til under 300.000 kroner.”

Outlander PHEV blev faceliftet sidste år og introduceret i Danmark i oktober 2019.

Den blev øjeblikkeligt en succes, og endte året som Danmarks bedst sælgende plug-in hybrid i fjerde kvartal 2019 med en markedsandel på knapt 25%. 2020 er tilsvarende startet helt fantastisk og lover godt for resten af året. Fra nytår frem til i dag har mere end 500 kunder skrevet under på slutsedlen til en Outlander PHEV. De officielle salgstal viser at efter de første to måneder af 2020, er mere end hver 5. af alle indregistrerede plug-in hybrid modeller i Danmark en Outlander PHEV.

”Vi er meget stolte over de salgstal vi kan fremvise i øjeblikket. Vi er lykkedes med et produkt, der skaber tryghed for kunden i transitionen væk fra forbrændingsmotorer og vi tror på, at tendensen fortsætter i de kommende år”, siger Lars Lorentzen og uddyber: ”I Danmark vil vi gerne gøre en forskel ift. klimaet, men ønsker stadig at bibeholde en fleksibilitet i forhold til vores hverdag, som nogen gange kræver at vi skal bevæge os over længere afstande. Her er en plug-in hybrid et rigtig godt alternativ til enten ren el, eller de traditionelle forbrændingsmotorer. Der ud over kan vi se, at den gennemsnitlige danske pendlerafstand til arbejde er 21,7km fra hjemmeadressen. Med en rækkevidde på op til 45 km på ren el opfylder Outlander PHEV de fleste danskeres pendler behov.

I Sverige har Outlander PHEV solgt 4716 biler. Dermed ryddede den bordet og var sidste år både den bedst sælgende hybrid og elbil på det svenske marked foran bl.a. Tesla.

”Hos Mitsubishi Danmark må vi ikke ignorere tendenserne i markedet. Kunderne leder efter alternative løsninger til deres nuværende bilpark og dér har det vist sig, at vi har et attraktivt produkt. Vi var de første i markedet til at tilbyde en plug-in SUV og vores avancerede firehjulstræk har rødder tilbage til vores succesfulde rally-historie. Derfor er det også helt naturligt, at vi fremadrettet har fokus på disse dyder, hvilket vores tilstedeværelse i Danmark også vil afspejle”, afslutter Lars Lorentzen.