NetNordic har opkøbt Lytzen IT A/S
Hjem SIKKERHED NetNordic har opkøbt Lytzen IT A/S

NetNordic har opkøbt Lytzen IT A/S

Af Redaktionen

Lytzen IT er en førende managed service provider af cloud-, netværks-, collaboration- og IT-infrastrukturtjenester i Danmark.

Gennem opkøbet vil både Lytzen IT og NetNordic styrke deres kompetence og kapacitet til at levere markedsledende managed services og integrationer i Danmark såvel som på det nordiske marked.

Lytzen IT er en betroet partner med et kernefokus på managed services leveret til kunder, der har brug for en betroet partner til kritisk infrastruktur. I takt med at kompleksiteten i IT-driften og efterspørgslen efter kompetencer og fleksibilitet øges, er Lytzen IT vokset støt på det danske marked. Lytzen IT har brugt det meste af et årti på at etablere en af klassens bedste managed services platforme, der muliggør cloud-, netværks-, collaboration- og datacentertjenester på højeste niveau for sine kunder. Lytzen IT har dybe kompetencer indenfor rådgivning og støtter deres kunders kritiske infrastruktur.

”NetNordic har oplevet en stærk vækst i Danmark de seneste år, og vi glæder os til at fordoble antallet af medarbejdere i landet. Som en førende pan Nordic serviceudbyder ser vi opkøbet, som perfekt timing til at tage det næste niveau i Danmark samt at styrke vores nordiske kapaciteter, siger Jarl Øverby – CEO for NetNordic Group.

NetNordic har opkøbt Lytzen IT A/SLytzen IT er et stærkt match baseret på deres kompetence og ekspertniveau inden for de forskellige managed services tjenester leveret til en bemærkelsesværdig stærk kundeportefølje. I NetNordic lægger vi stor vægt på den kulturelle dimension, og vi ser et stærkt match med Lytzen IT, herunder vores fortsatte vækstambitioner. Lytzen IT har et imponerende niveau af kompetencer og har gennem årene bevist, at de betjener komplekse kunder med højeste kvalitet. Vi ser frem til at fortsætte den positive udvikling i Danmark, siger Ulrik Kjeldgaard – administrerende direktør i NetNordic Danmark.

”NetNordic har en stærk position i Norden. Vi er blevet kontaktet af mange interesserede, men vi har ventet på den rigtige. Vi sigter efter at accelerere vores udvikling i Danmark og Norden, og NetNordic er et perfekt match for os. Vi tror stærkt på vores evner inden for managed services, hvor partnerskaber med Cisco og Microsoft har spillet en vigtig rolle. Kombinationen med NetNordic bringer nye dimensioner til vores fremtid, som passer helt perfekt til vores kunder og medarbejdere,” siger Christian Foghsgaard – CEO Lytzen IT.

Med dette opkøb øger NetNordic sin position på det danske marked og styrker koncernens kompetencer i Norden.

Lytzen IT har 50 ansatte i Danmark, som er placeret i Aalborg, Hjørring og København. Den estimeret omsætning for 2022 er ca. dkk 100 mio. Ledelsen i Lytzen IT geninvesterer i NetNordic og vil fortsat fokusere på at udvikle forretningen i Danmark og Norden.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>