Q1-resultater fra TCS viser fortsat vækst i både omsætning, medarbejdere og inkluson
Hjem TCS Q1-resultater fra Tata Consultancy Services (TCS) viser fortsat vækst i både omsætning, medarbejdere og inkluson

Q1-resultater fra Tata Consultancy Services (TCS) viser fortsat vækst i både omsætning, medarbejdere og inkluson

Af Redaktionen

Tata Consultancy Services (TCS) har rapporteret de finansielle resultater for kvartalet, der sluttede den 30. juni 2022, i overensstemmelse med IAS og IFRS.

De væsentligste nøgletal er:

  • Omsætning på 6.780 mio. USD, +10.2%
  • Kontinuerlig vækst i valutaomsætningen: +15,5%
  • Driftsmargin på 23,1%, med en vækst på +2,4%
  • Nettoindkomst på 1.218 mio. USD, Nettomargin på 18%
  • Nettokontanter fra driften på 1.388 mio. USD, dvs. 114,1 pct. af nettoindkomsten
  • Nye medarbejdere i Q1 14.136 | Arbejdsstyrke på 606.331
  • Mangfoldig og inkluderende arbejdsplads: Kvinder i organisationen 35,5% og 153 nationaliteter
  • Fokus på læring og udvikling: 12 millioner læringstimer | 1,7 millionererhvervede kompetencer

Rajesh Gopinathan, der er global administrerende direktør ved TCS, sagde: “Vi starter det nye regnskabsår stærkt med en mangfoldig vækst og gode sejre, på tværs af alle vores segmenter. Vi er fortsat stærke i at lukke pipeline og aftaler hurtigt, men vi er stadig opmærksom på usikkerheder på makroniveau. Vores nye organisationsstruktur er faldet fint til ro, hvilket har fået os tættere på vores kunder, og skabt et mere dynamisk miljø. Fremadrettet har vi fortsat tillid til robustheden af teknologiudgifter, der er med til at drive vores vækst.”

N Ganapathy Subramaniam, der er Chief Operating Officer ved TCS, sagde: “Vi er tilfredse med udførelsen i kvartalet, hvor vi med succes leverede flere tranformationsprogrammer. Investeringerne på opkvalificeringer, mennesker og udvalgte ansættelser, har bidraget til en stor talentudvikling i organisationen.

Q1-resultater fra TCS viser fortsat vækst i både omsætning, medarbejdere og inkluson

I løbet af dette kvartal er vi gået tilbage til fysiske møder på vores kontorer, men vi er også begyndt at sende vores medarbejdere tilbage til udviklingscentrene. I forhold til bæredygtighed, så er vi stærkt undervejs på vores net-zero rejse, hvor vi lige nu befinder os i en enorm tilpasning på tværs af vores medarbejdere.”

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>