DJI Mini 3 – En drone på under 249 gram alle kan bruge
Hjem NYE PRODUKTER DJI Mini 3 – En drone på under 249 gram alle kan bruge

DJI Mini 3 – En drone på under 249 gram alle kan bruge

Af Redaktionen

DJI, verdens førende producent af civile droner og kreativ kamerateknologi, introducerer i dag DJI Mini 3, en kompakt, ultralet kameradrone, der er klar til eventyr.

Med sine mindre end 249 gram, har Mini 3 en transportabel størrelse, der gør den nem at tage med overalt, og den lave vægt betyder samtidigt, at den er undtaget fra de fleste droneregler.

Dens 1/1,7-tommers kamerasensor filmer 4K HDR-video og 12 MP-fotos med ”True Vertical Shooting,” hvilket gør den perfekt til brug på sociale medier.

DJI Mini 3 er en velkommen tilføjelse til vores voksende serie af kompakte droner. Den følger i fodsporene på Mini 3 Pro og tilbyder mange af de samme funktioner, hvilket gør den til et godt, prisvenligt alternativ. Vi skabte Mini 3 for at invitere endnu flere nye brugere til at lette for første gang, og vi er ekstremt spændte på at se de øjeblikke, de kommer til at skabe med den,” siger Ferdinand Wolf, kreativ direktør hos DJII

Bedste kamera til dit arbejde

DJI Mini 3 – En drone på under 249 gram alle kan brugeMavic 3 Classic byder som nævnt på 4/3 CMOS Hasselblad-kamera, der kan optage video i 5.1K/50fps, 4K/60fps og 1080/60fps-kvalitet med H.264 og H.265-kodeks. Til slowmotion-optagelser er det muligt at fange 4K/120fps eller 1080/200fps, og billedkvaliteten er i top. Den 20 megapixel store sensor skaber en 12-bit RAW-fil på fotos og 10-bit D-Log på videooptagelser, så du altid har de rette farver og alle detaljer -både i de lyseste og mørkeste områder. Hasselblad-kameraet er verdenskendt for at fange de rette, ægte farver med minimal støj, hvilket fotografer også vil opleve med Mavic 3 Classic uanset scenariet.

Mavic 3 Classic kommer desuden med en række andre funktioner fra Mavic 3-serien, herunder DJI’s innovative og intuitive styringsmuligheder, understøttet af kunstig intelligens. Maciv 3 Classic er let at navigere i luften, og Mavic 3 Classic har med sin flyvetid på op imod 46 minutter masser af tid til at fange netop det billede, du jager. Den bruger de samme batterier som Mavic 3-serien, og O3+-transmissionen gør det muligt at styre dronen helt op til 15 kilometer væk.

Let og transportabel

Som den seneste tilføjelse til DJI Mini-serien, er Mini 3 nøje designet til at veje under 249 gram. Det kompakte design gør DJI Mini 3 nem at tage med i tasken, og betyder at den altid kan hives frem til at filme dit seneste eventyr. Vægten betyder også, at den opfylder reglerne for civil dronebrug i mange dele af verden, hvor droner på under 250g giver brugerne mulighed for at flyve inden for regionale overensstemmelser.

Skarpe detaljer og levende billeder

DJI Mini 3 optager i blændende 4K/30fps og HDR med naturtro farver, både dag og nat. En 1/1,3-tommer CMOS-sensor og f/1,7 blænde giver større billedopløsning, mere dybde og lavere billedstøj selv i situationer med lav belysning og høj kontrast, hvilket resulterer i skarpere billeder. 4-i-1-pixelteknologi kan skabe billeder fra 48MP til 12MP i størrelse, og individuelle pixels så store som 2,4 μm hjælper til med at forbedre ydeevnen selv i svagt lys.

Dobbelt indbygget ISO- og HDR-teknologi via dedikeret hardware, hjælper med at skabe utroligt klare billeder, hvilket resulterer i fremragende resultater. Den gode billedkvalitet betyder endnu flere utrolige resultater med True Vertical Shooting, der roterer kameraet 90 grader for at skabe indhold, der blandt andet er perfekt til sociale medieplatforme.

Flyv længere og roligere

DJI Mini 3 er udstyret med et Intelligent Flight Battery, som giver en maksimal flyvetid på op til 38 minutter. Med ”DJI O2 digital videotransmission” kan man gøre brug af en 720p/30fps live-feed fra op til 10 kilometers distance, mens den indbyggede teknologi sørger for en pålidelig og stabil forbindelse under hele flyvningen.

Filmiske optagelser med et enkelt tryk

DJI Mini 3 gør det nemt at lave nye optagelser med QuickShots, et udvalg af forudprogrammerede opsætninger. Eksempelvis ”Dronie” hvor dronen automatisk skifter højde, mens kameraet fokuserer på et udvalgt motiv, ”Helix” hvor dronen flyver i en spiral omkring fokusemnet, og ”Boomerang” hvor dronen bevæger sig i en oval uden om emnet og stiger i højde, mens den bevæger sig væk fra emnet.

Alle kan være med

Det er nemmere at komme i gang, end du tror, og DJI Mini 3 understøtter adskillige intelligente funktioner, der hjælper dig på vej. ”Auto Takeoff” hjælper dig med at starte din flyrejse, ”Return to Home” (RTH) inkluderer ”Smart RTH”, ”Low Battery RTH” og ”Failsafe RTH”, der instruerer dronen i automatisk at vende tilbage til sit startpunkt i situationer, hvor signalet tabes, eller hvor batteriet er ved at være drænet. Mini 3 kombinerer også GNSS modtager med et infrarødt sensorsystem for at sikre stabilitet og præcision, så du kan flyve trygt.

Det rigtige tilbehør

De der ønsker at få mest mulig ud af deres DJI Mini 3, kan højne oplevelsen via forskelligt tilbehør:

  • DJI RC er en let og brugervenlig fjernbetjening med indbygget skærm. Takket være den indbyggede DJI Fly-app er den klar til brug uden behov for at oprette forbindelse til en smartphone, hvilket lader dig fokusere på flyvningen og de skarpe billeder.
  • Intelligent Flight Battery sikrer en jævn og bekymringsfri flyvning i op til 38 minutter.
  • Two-Way Charging Hub oplader fjernbetjeningen og tre batterier i rækkefølge og fungerer også som en mobil strømkilde.
  • ND Filters Set tilpasser Mini 3-kameraet til stærke lysforhold med ND16/64/256-filtre for altid at være klar til det perfekte billede.
  • 360° Propeller Guard dækker propellerne fuldt ud og er nem at montere og afmontere, hvilket sikrer flyvesikkerheden på en enkel og effektiv måde.

Propeller Holder binder de forreste og bageste propeller, når flyet er foldet sammen for mere bekvem opbevaring.

Yderligere funktioner

  • 180°, Wide og Sphere panorama, med Sphere Panorama Viewer 2.0 i DJI Fly-appen, der tilbyder en 720°-visning til at trække og zoome et Sphere-panorama.
  • QuickTransfer med maks. downloadhastighed på 25 MB/s.
  • Understøtter tilt i stor vinkel for at give flere kreative muligheder.

Digital zoom i 2x i 4K/30fps, 4x i 1080p og 2x i 12MP foto.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>