Nordens største elektronikmesse er i gang!
Hjem EVENT Nordens største elektronikmesse er i gang!

Nordens største elektronikmesse er i gang!

Af Redaktionen

I de kommende uger inviterer Elgiganten til Nordens største elektronikmesse for kædens egne ansatte.

Nordens største elektronikmesse er i gang!

Mere end 145 leverandører udstiller og fortæller om deres produkter til Elgigantens ansatte på Campus-messen i Oslo.

Undervisning, inspiration og socialt samvær er i højsædet.

Traditionen tro arrangerer Elgiganten også i år elektronikmessen, der er kendt under navnet Campus.

Det sker ved Gardermoen udenfor Oslo, hvor mere end 145 udstillere deltager, og kæden forventer mellem 4.000 og 5.000 besøgende i løbet af de tre uger messen varer.

Ønsker man at deltage på Nordens største elektronikmesse skal man imidlertid søge job hos elektronikkæden, for Campus er nemlig forbeholdt Elgigantens egne ansatte og samarbejdspartnere.

Det skal gøre dem endnu dygtigere og endnu bedre til at hjælpe og guide kunderne trygt rundt i teknologiens spændende og avancerede verden.

”Stort udvalg og lave priser trækker kunder i butikkerne, men det, der sikrer den gode oplevelse og at kunderne kommer tilbage næste gang, det er vores dygtige og kundskabsrige medarbejdere. Det er det aller vigtigste i detailhandlen i dag. Derfor investerer vi i Elgiganten årligt mellem 50 og 60 millioner kroner på nordisk niveau i videreuddannelse og oplæring af vores mere end 10.000 ansatte. Campus er den største og vigtigste del af vores uddannelsesprogram,” siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Når man kommer ind på Campus-messen, er det første der møder en hundredvis af Elgiganten-medarbejdere i den blå uniformsskjorte.

I en gigantisk messehal besøger de repræsentanter for kendte mærker som blandt andet Samsung, Miele, GoPro, Dyson og Sony. Her kan man se, lære om og prøve alt fra de nyeste køleskabe og køkken-gadgets, til smartphones, droner, fladskærme og computere. Medarbejderne får dermed en unik mulighed for at blive helt opdaterede både med de produkter der allerede er på markedet, og ikke mindst nyheder, der er på vej ind i sortimentet.

”Cirka halvdelen af alle ansatte i virksomheden tager på Campus i år. Vi flyver og kører dem ind fra hele Norden, og de tilbringer tre dage på messen. I løbet af den periode går de gennem klasseundervisninger om produktkendskab og generel træning, men der er også stor vægt på kulturbyggende og sociale aktiviteter. Derudover får de også god tid til at besøge standene på messen og snakke med leverandører og ikke mindst komme hinanden ved. Campus er et arrangement, som alle i Elgiganten glæder sig til, og selv om det er lange dage med meget fagligt påfyld, så er der også tid til at være sammen med kolleger på tværs af landene, siger adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>