Nu lanceres den første alt-i-en it-sikkerhedsløsning med indbygget AI til hjemmekontoret
Hjem SIKKERHED Nu lanceres den første alt-i-en it-sikkerhedsløsning med indbygget AI til hjemmekontoret

Nu lanceres den første alt-i-en it-sikkerhedsløsning med indbygget AI til hjemmekontoret

Af Redaktionen

Selvom vi sidder i ro og fred på hjemmekontoret, så er vores hjemmenetværk langt fra beskyttede mod it-angreb.

Det er et stort problem for den moderne, hybride arbejdsplads og derfor lancerer it-sikkerhedsvirksomheden Acronis deres nyeste løsning Cyber Protect Home Office, som beskytter data, enheder og identifications-sikkerhed i én innovativ løsning – og med integreret AI.

Acronis, en af de førende aktører indenfor it-sikkerhed , lancerer nu Cyber Protect Home Office (formerly Acronis True Image), som er den første AI-baseret alt-i-én it-sikkerhedsløsning. Den innovative software tilbyder en omfattende pakke af funktioner, der problemfrit integrerer effektiv sikkerhedskopiering og AI-baseret sikkerhed, hvilket gør den til den ultimative must-have-løsning til enkeltpersoner, familier, hjemmekontorbrugere og små virksomheder.

Acronis er gået sammen med Iris Powered by Generali for at skabe en innovativ løsning, som gør det lettere for brugerne at beskytte sig mod de mange trusler, som lurer i den digitale verden, hvad end det er på fælleskontoret eller i hjemmet.

Højere og mere simpel it-sikkerhed i én løsning

Alarmerende 41 procent af os sikkerhedskopierer sjældent eller aldrig vores data, mens 61 procent rapporterer, at de foretrækker en integreret løsning. Behovet for robust, mindre kompleks og altomfattende sikkerhedskopiering og beskyttelse har aldrig været større i en stadig mere forbundet verden. Acronis Cyber Protect Home Office er designet til at modstå den stadig voksende mængde af it-sikkerhedstrusler ved at integrere Acronis’ avancerede cyberbeskyttelses- og effektive sikkerhedskopieringsløsninger. Ved at kombinere AI-drevne forsvarsmekanismer, robust sikkerhedskopiering af data, værktøjer til fjernadministration og beskyttelse af mobile enheder sætter Acronis standarden for holistisk cyberbeskyttelse. Acronis Cyber Protect Home Office er den eneste komplette aktive sikkerhedsløsning, der imødekommer behovene for cyberbeskyttelse på en enkelt, brugervenlig og moderne platform.

Nu lanceres den første alt-i-en it-sikkerhedsløsning med indbygget AI til hjemmekontoret“Med de fremskridt, der sker inden for AI, udvikler cyber-kriminelle og deres taktikker sig. I dag kan selv personer med begrænset teknisk ekspertise påvirke et stort antal personer ved hjælp af komplekse phishing- og social engineering-angreb. Beskyttelse af data, programmer og systemer kræver en komplet cyberbeskyttelsesløsning – integreret med sikkerhed og sikkerhedskopiering af data. Vi er glade for at kunne annoncere vores seneste opdatering af Acronis Cyber Protect Home Office, der giver en bedre ydeevne og sikkerhed for at beskytte enkeltpersoners data, enheder og hjemmekontorer,” udtaler Gaidar Magdanurov, direktør hos Acronis.

Acronis Cyber Protect Home Office har følgende nøglefunktioner og fordele:

  •  AI-baseret forbedring af cybersikkerhed: Innovative AI-egenskaber identificerer og neutraliserer proaktivt potentielle trusler og giver samtidig et ekstra lag sikkerhed mod cyberangreb, herunder automatisk gendannelse efter ransomware-angreb. Aktivér tofaktorgodkendelsesfunktionen (2FA) for at maksimere din sikkerhed.
  • Backup og cloning: Acronis Cyber Protect Home Office tilbyder robuste, effektive sikkerhedskopierings- og kloningsfunktioner. Brugere kan sikre deres kritiske data og systemer med pålidelig sikkerhedskopiering, der sikrer hurtig genoprettelse i tilfælde af datatab eller cyberangreb.
  • Fjernadministration: Brugere kan bruge værktøjer til fjernadministration for at overvåge og administrere deres cybersikkerhedsforanstaltninger overalt i verden. Denne ekstra bekvemmelighed og fleksibilitet giver mulighed for hurtig reaktion på nye trusler.
  • Mobilapp og -sikkerhedskopiering: Producenter af mobilenheder tilbyder nogle lagringsmuligheder, men de er normalt platformspecifikke, og familier med flere enheder kan have en blanding af operativsystemer. Acronis Cyber Protect Home Office indeholder lagringsfunktioner til ethvert operativsystem og avanceret kryptering for at beskytte mobile kontaktpersoner, kalendere, billeder, filer og data. Løsningen tilbyder også Acronis-mobilappen til at sikre data på mobile enheder. Funktionen fungerer problemfrit på tværs af enheder, så der er adgang til data hvor som helst via appen eller webgrænsefladen.

Acronis Cyber Protect Home Office kan købes online og gennem udvalgte forhandlere med årlige pakker fra 49,99 USD. Du kan finde flere oplysninger om funktioner, priser, og hvordan du kommer i gang, ved at gå til https://go.acronis.com/cyber-protect-home-office

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>