Microsoft og Oracle udvider samarbejde om at levere Oracle Database-tjenester på Oracle Cloud Infrastructure i Microsoft Azure
Hjem NYHEDER Microsoft og Oracle udvider samarbejde om at levere Oracle Database-tjenester på Oracle Cloud Infrastructure i Microsoft Azure

Microsoft og Oracle udvider samarbejde om at levere Oracle Database-tjenester på Oracle Cloud Infrastructure i Microsoft Azure

Af Redaktionen

Microsoft er den eneste anden hyperscaler, der kan tilbyde Oracle Cloud Infrastructure-databasetjenester til at forenkle cloud-migrering, multicloud-ibrugtagning og administration.

Oracle og Microsoft har torsdag annonceret Oracle Database@Azure, der giver kunder direkte adgang til Oracle-databasetjenester, som kører på Oracle Cloud Infrastructure (OCI) og ibrugtaget i Microsoft Azure-datacentre.

Oracle Database@Azure giver alle fordelene i ydelse, skalering og tilgængelighed af arbejdsbelastning i Oracle Database på OCI med Microsoft Azures sikkerhed, fleksibilitet og brancheførende tjenester, heriblandt brancheførende AI-tjenester såsom Azure OpenAI. Denne kombination giver kunder større fleksibilitet omkring hvor de vil køre deres arbejdsbelastninger. Den leverer også et strømlinet miljø, der forenkler cloud-indkøb og -håndtering mellem Oracle Database- og Azure-tjenester.

Med introduktionen af Oracle Database@Azure hjælper Oracle og Microsoft kunderne med at effektivisere deres migrering til cloud, så de kan modernisere deres IT-miljøer og drage fordel af Azures infrastruktur, værktøjer og tjenester. Kunderne drager fordel af:

  • Flere muligheder for at flytte deres Oracle-databaser til cloud
  • Det højeste niveau af Oracle-databaseperformance, -skala og -tilgængelighed samt funktions- og prisparitet
  • Enkeltheden, sikkerheden og forsinkelsen i et enkelt driftsmiljø (datacenter) i Azure
  • Mulighed for at opbygge nye cloud-udviklede applikationer vha. OCI- og Azure-teknologier, heriblandt Azures brancheførende AI-tjenester;
  • Garanti for en arkitektur, der er testet og understøttet af to af de mest ansete navne inden for cloud

“Vi har en reel mulighed for at hjælpe organisationer med at flytte deres missionskritiske applikationer til cloud, så de kan transformere alle sider af deres forretning med denne næste generation af AI”, udtaler Satya Nadella, Chairman og CEO, Microsoft. “Vores udvidede partnerskab med Oracle vil gøre Microsoft Azure til den eneste anden cloud-udbyder, der kører Oracles databasetjenester, og hjælper vores kunder med at få adgang til en ny bølge af cloud-drevet innovation”.

“De fleste kunder anvender allerede flere clouds”, siger Larry Ellison, Chairman og CTO hos Oracle. “Microsoft og Oracle har samarbejdet om at gøre det nemt for disse kunder problemfrit at forbinde Azure Services med den allernyeste Oracle Database-teknologi. Ved at samle Oracle Exadata-hardware i Azure-datacentre vil kunder opleve den bedst mulige database- og netværksydelse. Vi er stolte over at samarbejde med Microsoft om at levere denne brancheførende kapacitet til kunderne.”

Multicloud skabt til kunder 

Den nye tjeneste leverer en fuldt integreret oplevelse til ibrugtagning, håndtering og brug af Oracle-databaseinstanser i Azure. Den gør det muligt for organisationer at skabe gennembrud i cloud ved hjælp af deres eksisterende færdigheder for at udnytte det bedste ved Oracles og Microsofts faciliteter direkte i Azure-portalen.

Den nye tjeneste er designet til at eliminere kunders største udfordringer med at indføre multicloud-arkitekturer, for eksempel usammenhængende håndtering, siloopdelte værktøjer og en kompleks indkøbsproces.

Som resultat af dette udvidede partnerskab får kunder mulighed for at tage deres Azure-tjenester i brug med deres fuldt styrede Oracle Database-tjenester, alt sammen i et enkelt datacenter, herunder support til Oracle Exadata Database-tjenester, Oracle Autonomous Database-tjenester og Oracle Real Application Clusters (RAC). Oracle og Microsoft har også udviklet en fælles supportmodel for at levere hurtig respons og løsning til missionskritiske arbejdsbelastninger.

Desuden har Oracle og Microsoft gjort indkøbs- og kontraktprocessen væsentligt enklere. Kunder vil kunne købe Oracle Database@Azure på Azure Marketplace via deres eksisterende Azure-aftaler. De vil også kunne anvende deres eksisterende Oracle Database-licensfordele, heriblandt Bring Your Own License og Oracle Support Rewards-programmet.

“I takt med at vi fortsætter vores digitale transformation gennem innovation og teknologi, er interoperabilitet på tværs af cloud-tjenesteudbydere altafgørende for at muliggøre sikre og hurtige finansielle transaktioner for vores 40 millioner kunder,” udtaler Mihir Shah, Enterprise Head of Data, Fidelity Investments. “Dagens annoncering viser, hvordan branchelederne Microsoft og Oracle prioriterer deres kunders interesser og leverer en samarbejdsløsning, der gør det muligt for organisationer som Fidelity at levere brancheførende oplevelser til vores kunder og opfylde de væsentlige compliance- og lovgivningsmæssige krav med minimal nedetid”.

“Data er livsnerven i enhver forretning, og cloud er den bedste måde at analysere dem på, så der kan handles på indsigter”, udtaler Magesh Bagavathi, Senior Vice President og Global Chief Technology Officer, PepsiCo. “Som et af de største føde- og drikkevarefirmaer i verden med en markedsværdi på mere end 200 milliarder U.S. dollars giver muligheden for at køre vores missionskritiske systemer og tilknyttede data i cloud med Oracle Database@Azure os en skaleret strategisk fordel på tværs af vores globale operationer”.

“Vi har brug for, at vores teknologipartnere understøtter Vodafones strategiske fokus på kunder, enkelhed og vækst i hele Europa og Afrika”, fortæller Scott Petty, Chief Technology Officer, Vodafone. “Dette nye tilbud fra Oracle og Microsoft gør netop dette ved at give os mulighed for at levere innovative og differentierede digitale tjenester hurtigere og mere omkostningseffektivt til vores kunder”.

“Som global leder inden for den finansielle servicesektor har Voya udnyttet styrken i digital transformation til at hjælpe med at give vores kunder og medarbejdere den bedste oplevelse. I takt med at vi fortsætter med at overføre vores forretningsapplikationer til cloud, har cloud-partnerskaber potentiale til at hjælpe hele branchen med at opretholde bedre sikkerhed, compliance og ydelse, hvilket hjælper med at accelerere udvikling af nye teknologiprodukter, løsninger og tjenester, der forbedrer kundeoplevelsen og hjælper med at opnå bedre økonomiske resultater”, udtaler Santhosh Keshavan, Executive Vice President og Chief Information Officer, Voya Financial, Inc.

Oracle vil drive og håndtere disse OCI-tjenester direkte i Microsofts datacentre globalt, begyndende med regioner i Nordamerika og Europa.

Besøg vores side om Microsoft- og Oracle-løsninger for at få flere oplysninger om, hvordan du kommer i gang med Oracle Database@Azure.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>