Nye medlemmer af NNIT’s ledelse

Som følge af at Claus Middelboe Andersen, Senior Vice President, Projects, Applications & Consulting, og Søren Østergaard, Senior Vice President, Cloud & Infrastructure Services, forlader NNIT hhv. 1. december og i begyndelsen af 2021 er vi glade for at kunne præsentere to nye medlemmer af NNIT’s ledelsesteam:

Nye medlemmer af NNIT’s ledelse
Til venstre: Kasper Søndergaard Andersen, ny Senior Vice President, Projects, Applications & Consulting . Til højre: Kristian Lomholt, ny Senior Vice President, Cloud & Infrastructure Services

“Jeg er meget glad for, at både Kasper Søndergaard Andersen og Kristian Lomholt har taget imod forfremmelsen og tilbuddet om lede vores to leveringsenheder. De har begge stærke rødder i NNIT og bred erfaring på tværs af organisationen, samtidig med at de har været stærkt medvirkende til at drive den reviderede NNIT-strategi, som blev lanceret i starten af 2020. Claus Middelboe Andersen og Søren Østergaard har gjort det virkelig godt og ledt deres respektive organisationer gennem både gode og udfordrende tider – jeg vil gerne takke dem for deres betydelige og værdiskabende bidrag til NNIT, ligesom jeg ønsker dem held og lykke i deres fremtidige virke.”

– Per Kogut, adm. direktør, NNIT