Øget interesse for lydbog op til biografpremiere
Hjem LIVSSTIL Øget interesse over 300% for lydbog op til biografpremiere

Øget interesse over 300% for lydbog op til biografpremiere

Af Redaktionen

En stigning på over 300%.

Så meget er andelen af BookBeat-brugere som lytter til ‘Hvor flodkrebsene synger’ steget siden juli.

 Og det er ikke en tilfældighed.

Det kunne nemlig tyde på en øget interesse for bogen i forbindelse med den danske biografpremiere af Reese Witherspoons filmatiseringen den 29. september samt i kølvandet på den amerikanske premiere i juli.

Den filmaktuelle samtidsroman ‘Hvor flodkrebsene synger’ udkom som fysisk bog tilbage i 2018, og har siden ligget på bog-toplisten i USA i utallige uger. Også som lydbog er interessen for bogen vokset. Hos BookBeat har bogen således været fast inventar på trending-listen samt været blandt ‘ugens mest lyttede’ de seneste måneder.

— Vi ser helt enkelt, at flere BookBeat-brugere har valgt at lytte til ‘Hvor flodkrebsene synger’ siden juli måned, hvilket kan tyde på en øget interesse for (lyd)bogen i forbindelse med biografpræmieren, siger Pernille Bang, Performance Specialist på BookBeat.

Antallet af BookBeat-brugere som lytter til bogen er blevet mere end tredoblet siden juli. I samme periode har der også været flere søgninger på bogen i BookBeat-appen, end der var i hele første havlvdel af 2022.

— Og tendensen er da heller ikke overraskende. Vi ser ofte et opsving i konsumptionen af en bog eller serie i forbindelse med, at samme titel enten trender eller udkommer på en TV-streamingtjeneste. Det er serier som Kastanjemanden, Bridgerton og The Witcher gode eksempler på, siger Pernille Bang.

Øget interesse for lydbog op til biografpremiereLydbogen ‘Hvor flodkrebsene synger’ er skrevet af Delia Owens, og blev udgivet på dansk af Gyldendal i 2019. Bogen er oplæst af Sara Ullner og tager ca. 10 timer at lytte til. På nuværende tidspunkt har BookBeats brugere givet lydbogen 4.6 (ud af fem) stjerner.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>