OnePlus Nord storhitter blandt danskerne

OnePlus Nord landede i de danske butikker den 4. august og er strøget direkte ind på førstepladsen på listen over de mest solgte Android-telefoner i mellemprisklassen i august måned.

OnePlus Nord storhitter blandt danskerne 1Sådan lyder det enstemmigt fra både Telia, 3, Proshop, Telenor og Elgiganten. OnePlus er glade for den positive modtagelse, som de mener opfylder en stor efterspørgsel i markedet.

OnePlus Nord tilbyder kvalitetsbevidste forbrugere mulighed for en prisvenlig smartphone med premiumfunktioner.

Anmeldelserne har været positive, og her blot lidt over en måned på markedet viser det sig, at den nye smartphone også har taget de danske forbrugere med storm.

OnePlus Nord er nemlig strøget direkte ind på førstepladsen over de mest sælgende Android-telefoner i mellemprisklassen i august måned hos både 3, Telia, Telenor, Proshop og Elgiganten. Den nye OnePlus Nord kommer med en kraftfuld processor, et sublimt kamerasystem og en indlevende skærm, der hjælper og understøtter brugernes fremtidige ønsker.

“OnePlus Nord er et nyt og stærkt kapitel i vores væksthistorie, og vi er ekstremt glade for den positive modtagelse, som Nord har fået i Danmark. Efterspørgslen har overgået alle forventninger, så vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at sikre tilgængelighed for alle, der gerne vil have en Nord. Med Nord har vi været i stand til at nå ud til forbrugere, der ikke har brugt OnePlus før, og vi ser frem til, at endnu flere danskere vil få glæde af vores produkter i fremtiden,” siger Tuomas Lampen, Europe Head of Strategy for OnePlus.

Efterspørgslen mærkes hos forhandlerne
De danske forhandlerne har tydeligt kunnet mærke den store efterspørgsel på den nye OnePlus Nord. Både Telia, 3 og Elgiganten mener, at OnePlus med Nord har et særligt eftertragtet produkt i mellemprisklassen, der er et meget konkurrencepræget marked.

”Timingen har været helt rigtig for OnePlus Nord, for vi oplever lige nu en stor efterspørgsel på budgetvenlige smartphones. Men de prisbevidste forbrugere lader sig ikke nøje med hvad som helst. Derfor er det helt rigtigt set af OnePlus at kombinere den skarpe prissætning med premiumfunktioner, der kan stille selv den mest kritiske smartphonebruger tilfreds. Og så kan jeg afsløre, at salget for september indtil videre også ser rigtig fornuftigt ud,” siger David Elsass, direktør for 3’s privatmarked.

Samme oplevelse har man hos Telia og Elgiganten:

’’Med den nye Nord produktlinje fra OnePlus har vi set den hidtil bedst sælgende OnePlus-telefon nogensinde. Efterspørgslen har været stor, og OnePlus Nord rammer et sweetspot mellem kvalitet og pris. Derfor er vi heller ikke overraskede over dette resultat,’’ siger Thomas Kræmer, Device Manager i Telia.

”OnePlushar længe været kendt for highend smartphones med premiumfunktioner. At de nu tilbyder dette i budgetvenlige priser, er noget vores kundervirkelig har taget til sig.Vi ser dem derforsom en stærk spiller på Android-telefoner og med meget loyale brugere,” siger Allan Olderkjær, Telecom Salgschef fra Elgiganten.