Orange Business Services udruller en af verdens største SD-WAN-løsninger til globala virksomhed Siemens
Hjem SIKKERHED Orange Business Services udruller en af verdens største SD-WAN-løsninger til globala virksomhed Siemens

Orange Business Services udruller en af verdens største SD-WAN-løsninger til globala virksomhed Siemens

Af Redaktionen

 Orange Business Services har hjulpet Siemens med succesfuldt at migrere til en global og sikker SD-WAN-infrastruktur på 1.168 af virksomhedens globale lokationer.

Sammen med Orange Business Services teknologipartner Cisco er det lykkedes at levere en af verdens største SD-WAN-implementeringer på tværs af 94 lande på trods af udfordringer grundet Covid-19.

  • Siemens migrerer til SD-WAN på 1.168 lokationer i 94 lande, herunder Danmark, som et led i deres digitale transformation
  • Størstedelen af deres virksomhedsapplikationer kan nu tilgås sikkert via internettet
  • Flexible SD-WAN udgør nu et sikkert og stabilt fundament for at kunne simplificere komplekse miljøer

“Siemens er en global virksomhed med kontorer og produktionssteder over hele verden. Et pålideligt, fremtidssikret og fleksibelt kommunikationsnetværk er derfor kritisk for vores globale forretning. Som pionerer inden for innovative løsninger og teknologier, har vi sat høje standarder for vores digitale transformation. Med Orange Business Services’ kapacitet, ekspertise og organisering var vi i stand til succesfuldt at gennemføre den massive implementering af Flexible SD-WAN. Det giver vigtige fordele for både vores virksomhed og brugere – herunder bl.a. en strømlinet brugeroplevelse samt dynamisk allokering af båndbredde,” siger Hanna Hennig, der er CIO hos Siemens.

Mindre kompleksitet, bedre sikkerhed og mere agilitet

Fleksibelt SD-WAN, der udnytter Cisco-teknologi, giver betydelige fordele for Siemens’ mange lokationer over hele verden. Ved at konsolidere netværksdesign og vedligeholdelse med Orange Business Services som leverandør af digitale services har Siemens forenklet driften af komplekse miljøer og yderligere forbedret performance og fleksibilitet. Samtidig hostes flere og flere virksomhedsapplikationer i cloud-miljøer fremfor i lokale datacentre, hvilket kræver en sikker og fleksibel måde at tilgå internettet på. Her har SD-WAN muliggjort et skift fra traditionel adgang via VPN til internetbaseret applikationsadgang.

Den strømlinede og sikre SD-WAN-dækning danner nu rammen for fleksibel it-sikkerhed hos Siemens. Ved at bruge SD-WAN har Simens øget sine muligheder for effektivt at afbøde, opdage og reagere på risici.

Orange Business Services udruller en af verdens største SD-WAN-løsninger til globala virksomhed Siemens

“Vi er glade for, at Siemens har valgt Orange Business Services som deres betroede partner. Udrulning, migrering og implementering af dette enorme digitale transformationsprojekt og forvaltning af Siemens kritiske globale kommunikationsinfrastruktur understreger vores end-to-end-integratorekspertise inden for levering af globale projekter i stor skala. Vi har opfyldt Siemens’ ønske om at kombinere SD-WAN-teknologi med cloud-baserede tjenester og løsninger,” siger Aliette Mousnier-Lompre, der er stedfortrædende CEO hos Orange Business Services.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>