Sådan spår danskerne, at mobiltelefonerne ser ud i fremtiden
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Sådan spår danskerne, at mobiltelefonerne ser ud i fremtiden

Sådan spår danskerne, at mobiltelefonerne ser ud i fremtiden

Af Redaktionen

Mobilskærmen bliver en linse, som bliver sat på øjet, eller måske bliver din hud fremtidens skærm.

Det er nogle af danskernes fremtidsforudsigelser om, hvordan mobiltelefoner kommer til at se ud.

Man kan kun gisne om fremtiden. Men når danskerne bliver bedt om at kigge ind i krystalkuglen, har de nok af ideer til, hvad fremtidens mobil kan bruges til, og hvordan den kan se ud.

I en nordisk undersøgelse lavet af Samsung, bliver danskerne bedt om at svare på, hvordan skærmen på en mobiltelefon kommer til at se ud om tyve år. Af konkrete muligheder svarer flest, at skærmen vil kunne rulles op (13 %), mens andre spår, at skærmen vil være i brillerne (9%) eller bliver en linse, som kan sættes på øjet (8 %). Kun et fåtal spår, at skærmen vil være en del af huden (3 %), mens stadigt størstedelen ikke har et bud på, hvordan skærmen kommer til at se ud.

”Det er altid sjovt at høre, hvordan danskerne spår, at mobiltelefonerne kommer til at se ud i fremtiden. Det er interessant, fordi deres svar også fortæller noget om deres forventninger og mulige præferencer,” fortæller Claus Holm som er landechef for Samsung Danmark.

Bevægelsesfølsomme batterier og kreativ mobil-undervisning

Sådan spår danskerne, at mobiltelefonerne ser ud i fremtidenMåske bliver mobilen en aktiv del af elevernes hverdag, når de bliver undervist i musik, billedkunst eller mediefag. I undersøgelsen mener knap hvert tredje, at mobilen bliver en fuldt ud integreret del af den kreative undervisning. Men ikke alle er enige om mobilens rolle i undervisningen, da 24 % står fast på, at mobilen fortsat mest bliver brugt til at søge information.

Til spørgsmålet om, hvilken funktion man helst have, som ikke er tilgængelig i mobilen i dag, er opladningsmuligheden i fokus.

Her svarer 49 %, at de gerne ville have et batteri i mobilen, som kan oplades ved bevægelse. Når Claus Holm bliver spurgt ind til, om han kan løfte sløret for fremtidens mobiler, ryster han på hovedet:

”Nej, desværre ikke. Samsung bliver selvfølgelig ved med at udvikle i forsøget på at skabe de bedste løsninger til fremtidens mobilbrugerne, men jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad man kan forvente sig af fremtiden.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>