Lenovos helt ny serie af gaming laptops er på banen – mød Lenovo LOQ
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovos helt ny serie af gaming laptops er på banen – mød Lenovo LOQ

Lenovos helt ny serie af gaming laptops er på banen – mød Lenovo LOQ

Af Redaktionen

Lenovo Legion har længe været den verdenskendte producents svar på gamernes bønner om bærbare PC’er til gaming.

Nu lancerer de dog LOQ-serien med ét bestemt mål for øje: at tilbyde verden stærke gamer bærbare til overkommelige priser.

Hos mange en gamer verden over er en god gamer bærbar altid velset. Det gælder ligeledes for alle gamere, at de elsker gamer udstyr til gode priser. Lenovo er derfor med deres nye lancering, Lenovo LOQ, klar til at vinde gamernes hjerter. Hele pointen bag LOQ-serien er nemlig at give folk adgang til stærke gamer bærbare, der kan fås til en utroligt fordelagtig pris. Det gør det meget nemmere at bryde ind i gamingens verden, eller at opgradere til en ny PC, når investeringen ikke sprænger budgettet. Er du gamingentusiast, er det derfor i den grad værd at se på de nye Lenovo LOQ 15-serie laptops, der efterhånden begynder at være tilgængelige for alle og enhver.

Høj ydeevne, fantastisk pris – LOQ 15-serien baner vejen

Det er ingen hemmelighed, at gaming hurtigt kan blive til en dyr hobby – især når man lige starter ud, eller hvis man har brug for noget nyt udstyr. På samme tid har de færreste lyst til at gå på kompromis, da billig hardware sjældent er godt nok i længden. Det er derfor noget af en nyhed, når der udkommer budgetvenlige produkter til gaming, som samtidig har den høje ydeevne, der er behov for. Og dette gælder endnu mere, når der er snak om gaming PC’er i stedet for perifert udstyr. Det bliver derfor rigtig spændende løbende at se på udvalget af Lenovo LOQ.

Lenovos helt ny serie af gaming laptops er på banen – mød Lenovo LOQDet hele starter med Lenovo LOQ 15-serien, selvom dem der ønsker lidt stærkere specifikationer, i stedet bør gøre sig klar til 16-serien. 15-serien er dog det helt oplagte valg, hvis man gerne vil af med så lidt som muligt, når man anskaffer sig en ny gaming laptop. De stærkeste modeller har helt op til 13. generation af Intel Core i7 eller AMD Ryzen 7 processorer. For at være sikker på, at grafikken er god nok, så er det dog ikke bare CPU’en, hvor Lenovo har valgt kraftfulde sager.

Der er helt op til RTX 4060 laptop grafikkort i hele LOQ-serien, så grafikken kommer til at tage sig fantastisk ud på de 15 tommer full HD og quad HD skærme, som 15-serien er udstyret med. Hertil finder du op til 16 GB Dual Channel DDR5 RAM og hurtige SSD’er med imellem 512 GB og 1 TB lagerplads.

Der vil med computere som disse altid være tale om, hvad den stærkeste hardware i serien, på nuværende tidspunkt, er. Det er trods alt forskelligt fra model til model. For eksempel kommer de første skud på stammen i LOQ 15-serien med to forskellige grafikkort. Du kan derfor både se på en Lenovo LOQ 15IRH8 82XV med et RTX 4060 grafikkort, samt en LOQ 15IRH8 82XV med et RTX 4050 grafikkort. Det er forventet at hvem som helst kan få fat i dem fra den 08/07.

Hvem er Lenovo LOQ designet til?

LOQ-serien er til dem, der ønsker gaming på et budget, uden at skulle gå heftigt på kompromis. Selvfølgelig kan hvem som helst bruge dem, men det giver især god mening for dem, der skal til at starte på deres eventyr som gamer, samt dem der spiller for hyggens skyld, men alligevel har brug for en PC, der gnidningsfrit kan køre markedets populære computerspil.

Som nyklækket gamer er det oftest smart ikke at starte med den allermest avancerede gaming computer, man kan få fingrene i. Derfor er de budgetvenlige LOQ modeller en rigtig fin ide til nye gamere. Bliver man rigtig bidt af gamingen, så kan man efter nogle år altid overveje, hvorvidt ens LOQ skal opgraderes til en Lenovo Legion. LOQ-serien er ligeledes oplagt, hvis man simpelthen bare ikke vil betale for de mest avancerede maskiner på markedet, men stadig gerne vil have en god PC at game på.

Lenovo LOQ er landet, og det betyder et hav af muligheder for verdens gamere. De er stærke, de er billige og de er oplagte at holde øje med, hvis man har gaming for øjet.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>