Samsung tager ekstern lagring til helt nye højder med deres SSD X5
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung tager ekstern lagring til helt nye højder med deres SSD X5

Samsung tager ekstern lagring til helt nye højder med deres SSD X5

Af Redaktionen

Samsung har i dag afsløret deres nye SSD-enhed, Samsung Portable SSD X5, den første NVMe baserede SSD-enhed (Solid State Drive), som tager ydeevne og pålidelighed for eksterne lagringsløsninger til et helt nyt niveau.

Samsung tager ekstern lagring til helt nye højder med deres SSD X5 2Den nye X5 bygger på Thunderbol -teknik med en exceptionel hastighed i en kompakt og slidstærk indpakning, som gør den til en ideel bærbar lagringsenhed for folk, der arbejder med at skabe content og professionelle IT-løsninger.

– Som førende inden for højt ydende og pålidelige lagringsenhedsløsninger har vi med lanceringen af vores første Thunderbolt 3-bærbare SSD løftet det eksterne SSD-marked til næste niveau. Den nye X5 er endnu et bevis på Samsungs bestræbelser på at udvikle innovative bærbare lagringsløsninger, der muliggør hurtigere overførsler af tunge datafiler, hvilket sparer tid for brugerne, siger Dr. Mike Mang, Vice President for Brand Product Marketing, Memory Business hos Samsung Electronics.

Uanset om det handler om at redigere 4K-videoer, gengive 3D-billeder, eller at arbejde med fotos i den højeste opløsning, vil forbrugerne have, at det skal gå så hurtigt og nemt som muligt, når de skal gemme og overføre data.
Ved at bruge synergierne mellem NVMe- og Thunderbolt-teknologien, opnår Samsungs X5 maksimal ydeevne – selv når der arbejdes med tunge multimediefiler.
Takket være Thunderbolt 3 med 40Gbps båndbredde – som er op til 40 gange hurtigere end USB – opnår X5 læsehastigheder på op til 2.800 MB/s. Det er potentielt op til 5,2 gange hurtigere end SATA interface portable SSD og op til 25,5 gange hurtigere end eksterne HDDs. Enheden har desuden en maksimal skrivehastighed på 2.300 MB/s[5], hvilket muliggør overførsler af 20GB 4K UHD-video på bare 12 sekunder. X5 er udviklet til Mac og PC med Thunderbolt 3-porte og giver brugerne mulighed for at nyde høje overførselshastigheder med en bærbar letvægtsdesign, med lagringsplads på op til 2TB.

Den nye X5 er dækket af metal med en blank overflade og en lakmåtte i bunden. En stødfast indvendig ramme og det robuste metaldæksel gør, at X5’eren tåler fald fra op til to meter.
X5 er desuden beskyttet mod overophedning. Dette sker som følge af en kombination af Dynamic Thermal Guard-teknologien samt en indbygget mekanisk køleplade, hvilket sikrer en optimal driftstemperatur. Det indbyggede Samsung Portable SSD Software på AES 256-bit hardware kryptering sikrer desuden X5’eren en kraftfuld databeskyttelse med blandt andet mulighed for adgangskode og nem konfiguration af sikkerhedsindstillinger.
X5 har en treårig begrænset garanti og bliver tilgængelig i butikkerne fra og med den 3. september 2018, med en vejledende pris på 3199 DKK for 500GB, 5499 DKK for 1TB og 10 899 for 2TB.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>