Semperis bliver en del af Microsoft Intelligent Security Association
Hjem SIKKERHED Semperis bliver en del af Microsoft Intelligent Security Association

Semperis bliver en del af Microsoft Intelligent Security Association

Af Redaktionen

Semperis har tilsluttet sig Microsoft Intelligent Security Association (MISA), som er et økosystem af uafhængige softwareleverandører og Managed Security Service Providers, der har integreret deres løsninger for at beskytte virksomheder mod identitetsrelaterede cybertrusler.

Som medlem af MISA vil Semperis udvide sit samarbejde med Microsoft for at tilbyde innovative og omfattende Identity Threat Detection and Response (ITDR)-løsninger ved at bygge videre på deres Directory Service Protector (DSP) for Microsoft Sentinel-løsning.

Semperis bliver en del af Microsoft Intelligent Security AssociationDSP for Microsoft Sentinel hjælper sikkerhedsteams med at opdage trusler målrettet virksomheders Active Directory (AD), der for mere end 90 pct. af virksomheder er det primære identitetsstyringssystem til autentificering og adgangskontrol. Virksomheders AD er derfor også næsten altid et mål for cyberkriminelle og er indblandet i ni ud af 10 cyberangreb. DSP for Microsoft Sentinel gør det, via kraftfulde analysefunktioner, muligt for virksomheder at opdage avancerede angreb, som ellers kan gå ubemærket hen.

DSP for Microsoft Sentinel, der løbende monitorerer virksomheders AD og Azure AD for trusler, er nu tilgængelig i Microsoft Azure Marketplace og kan anvendes til at opfylde Microsoft Azure Consumption Commitments (MACC). Derudover er Semperis’ Active Directory Forest Recovery og Directory Services Protector også tilgængelige i Azure Marketplace.

Semperis har længe samarbejdet med Microsoft og har de seneste to år været co-sell-partner, hvor de har hjulpet Microsoft med at uddanne virksomheder i udfordringerne ved at beskytte deres Microsoft Active Directory og Azure Active Directory. Semperis har også modtaget Top Tier Global co-sell status for Azure IP og er dermed en af Microsofts højest rangerede partnere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>