Slut med mareridt om ødelagte smartphones: Nokia XR21 er en superhårdfør smartphone fra HMD Global
Hjem TELEKOMMUNIKATION Slut med mareridt om ødelagte smartphones: Nokia XR21 er en superhårdfør smartphone fra HMD Global

Slut med mareridt om ødelagte smartphones: Nokia XR21 er en superhårdfør smartphone fra HMD Global

Af Redaktionen

HMD Global lancerer nu Nokia XR21, en ultrahårdfør smartphone, som kan holde til alt, hvad du måtte udsætte den for og har en batterilevetid på op imod to dage.

HMD Global, selskabet bag den moderne Nokia-smartphone, har i dag annonceret den nyeste Nokia XR21, der bedst kan beskrives som smartphone-udgaven af den legendariske 3310.

Den nye XR21 er designet fra bunden med det formål at være hårdfør og holde til alt, hvad du udsætter den for, så du ikke behøver frygte en ødelagt smartphone, hvis den falder ud af lommen.

Nokia XR21 er støv- og vandtæt, kan holde til at blive tabt og har en batterilevetid på op imod 72 timer. Ligeledes er telefonen bygget i 100 procent genbrugt aluminium, og skærmens glas er Corning Gorilla Glass Victus, den mest hårdføre på markedet.

Sikker mod tab, vand og støv
Slut med mareridt om ødelagte smartphones: Nokia XR21 er en superhårdfør smartphone fra HMD GlobalNokia XR21 er designet til at være modstandsdygtig over for alle naturens kræfter – blandt andet takket være en super hårdfør skærm og et stødsikkert bagcover.

”Nokia XR21 er så hårdfør, at den kan klare at blive skudt af en 80 grader varm, 100-bar vandstråle, uden at den går i stykker. Og vi er så selvsikre over telefonens holdbarhed, at vi inkluderer en 1-års skærmskiftgaranti, hvis skærmen skulle gå i stykker,” siger Adam Ferguson, produktmarketingsansvarlig hos HMD Global.

Høje – og lave – temperaturer
Den nye Nokia XR21 kan sammenlignes med den ellers legendariske Nokia 3310, som var verdenskendt for at kunne holde til alt. Nokia XR21 kan klare temperaturudsving fra -20 til +55 grader, hvilket er tæt på den varmeste observerede temperatur på Jorden registreret i Death Valley, Californien.

Ligeledes kan batteriet holde sig kørende i op til 72 timer, hvilket er perfekt til en weekendtur i naturen.

AI under motorhjelmen
XR21 kan mere end blot holde sig kørende i hårdført terræn. Nokia XR21 er også udstyret med indtil flere AI-understøttede funktioner, herunder Nokia Night Mode 2.0, AI Portræt-funktion samt Flash Shot – funktioner som hjælper dig med at fange de rette minder i skyhøj kvalitet.

Smartphonen har desuden OZO Playback, som giver telefonen langt bedre højttalerlyd, som kan spille op imod 98 dB stereolyd, så alle kan høre musikken ved teltet om aftenen.

Nokia XR21 inkluderer ligeledes fire års garanterede, månedlige sikkerhedsopdateringer, tre års styresystemsopdateringer samt tre års garanti og et års skærmskiftegaranti.

Tilgængelighed
Nokia XR21 er tilgængelig i Pine Green og Midnight Black fra i dag til en vejledende pris på 4.299 kroner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>