Velkommen til ny samarbejdspartner og et nyt spændende renoveringsprojekt

Vi er glade for, at kunne byde velkommen til en ny samarbejdspartner i TWO Teknik og også et nyt spændende forseglingsprojekt.

Velkommen til ny samarbejdspartner og et nyt spændende renoveringsprojekt 1
Bygningen som er en del af Københavns Universitet (KU-Bio) hvor de PCB-holdige vinduer og fuger skal udtages of forsegles med SPS Primær.

Det var Fuge og Sanerings virksomhenden Permatæt A/S fra Bagsværd, der fornyligt vandt licitationen om etape 3 af vindues- og facaderenoveringen på Københavns Universitet (KU BIO).

Vinduerne er monteret med PCB-holdig fuge og derfor skal der selvfølgelig forsegles efter sanering af den gamle fuge for, at forhindre en forurening til den nye fuge efter montering af nye vinduer.

Permatæts valg af PCB forsegling faldt på SPS Primær, hvorfor vi nu glæder os til, at skal bistå med levering af materialer samt instruktion.

De øvrige etaper på opgaven er også udført med SPS Primær PCB spærre.

Der er flere gode grunde til netop, at vælge SPS Primær PCB spærre; Det er indeklimamærket, indeholder ikke epoxy eller andre skadelige og farlige stoffer, kræver intet særligt kursus, hæfter på alle overflader og tørre hurtigt.

Tillykke til Permatæt A/S med opgaven – Vi ser frem til et godt samarbejde.