Verizon Business implementerer Zero Trust-netværk for Siemens
Hjem LEVERANDØRVERIZON Verizon Business implementerer Zero Trust-netværk for Siemens

Verizon Business implementerer Zero Trust-netværk for Siemens

Af Redaktionen

Verizon Business støtter Siemens med en række muligheder for netværksopkobling, som skal give Siemens’ medarbejdere på mindre kontor-lokationer en problemfri ‘plug and play’-brugeroplevelse samtidig med, at sikkerhed og zero trust-principper prioriteres.

Siemens’ Zero Trust Program sikrer, at alle Siemens’ enheder bliver autentificeret, autoriseret og valideret, før der gives adgang, eller før adgangen bevares, til virksomhedens forretningskritiske applikationer og data.

Verizon Business vil implementere ’internet only’-opkobling, såsom et globalt Managed Wide Area Network, baseret på Cisco Merakis teknologi, hvilket er afgørende for, at Siemens’ ’never trust, always verify’-program kan få succes.

“Alle virksomheder har brug for en sikker arbejdsinfrastruktur, men kunsten med at balancere sikkerhedsrisici og samtidig stræbe efter at levere en digitaliseret arbejdsoplevelse, som er brugervenlig, er fortsat IT-afdelingernes udfordring. Det er her,  et intelligent netværk kan gøre den underliggende arkitekturer mere smidig ved at styre trafikken og gøre driften mere effektiv,” siger Sanjiv Gossain, EMEA Vice President for Verizon Business

Verizon Business implementerer Zero Trust-netværk for SiemensSiemens er en af de teknologivirksomheder i Europa. Den multinationale koncern med tyske rødder fokuserer på automatisering og digitalisering i proces- og fremstillingsindustrien, på intelligent infrastruktur til bygninger og distribuerede energisystemer og på intelligente mobilitetsløsninger til jernbane og veje.

En nylig undersøgelse blandt over 600 branchefolk med ansvar for sikkerhedsstrategi, -politik og -styring afslørede, at over 70 procent af virksomhederne var enige i, at distancearbejde havde en negativ indvirkning på cyber-sikkerheden og øgede arbejdsbyrden for deres sikkerhedsteam.

“Med Verizon har vi fundet en ny partner til at levere sikker og internetbaseret netværksadgang for vores kontor-lokationer. Den innovative opkoblingsløsning er designet til at opfylde kravene i vores Zero Trust-program, hvor vi aldrig stoler, men altid verificerer,” siger Elmar Spreitzer, leder af IT Digital Foundation hos Siemens

Verizons globale IP-netværk inkluderer langdistanceløsninger samt løsninger i storbyer og undersøisk, der transporterer IP-, data- og taletrafik på tværs af mere end 1 million route miles, hvilket muliggør håndtering af over 500.000+ netværks-, hosting- og sikkerhedsenheder over hele verden. Løsningen bygger på Verizons network as a service-fundament og understøtter private netværk, mobile edge compute og vækstfremmende forretningsløsninger.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>