styrker it-sikkerhed for Fujifilms 75.000 ansatte  – transformerer netværk for Astellas Pharmas 70 lokationer verden over
Hjem LEVERANDØRVERIZON Verizon Business styrker it-sikkerhed for Fujifilms 75.000 ansatte – transformerer netværk for Astellas Pharmas 70 lokationer verden over

Verizon Business styrker it-sikkerhed for Fujifilms 75.000 ansatte – transformerer netværk for Astellas Pharmas 70 lokationer verden over

Af Redaktionen

Astellas Pharmas vælger Verizon Business til transformere sin globale netværksinfrastruktur

Verizon Business får ansvaret for at håndtere den globale netværksinfrastruktur for Astellas Pharma Inc – en af verdens store farmaceutiske virksomheder med 14.000 medarbejdere fordelt på +70 lokationer verden over.

Det sker for igangsætte en digital transformation, så Astellas kan udnytte avancerede teknologier til at reducere udviklingstiderne for lægemidler, omkostninger samt skabe nye indtægtsmuligheder for virksomheden med hovedkontor i Tokyo, Japan.

Astellas er en global virksomhed involveret i forskning, udvikling, fremstilling og markedsføring af innovative lægemidler. Virksomheden har identificeret digital transformation som en afgørende faktor for forretningsvæksten og har derfor været på udkig efter en skalerbar og stabil platform, der problemfrit kan administrere titusindvis af enheder og slutpunkter på tværs af Astellas’ mange globale lokationer og på tværs af et virtualiseret multi-source miljø.

Shinya Suda, Senior Vice President, Information Systems, Astellas udtaler: “Hele vejen fra R&D og frem til salg ser vi enorme mængder data og viden strømme gennem vores virksomhed på tværs af vores 70 lokationer rundt om i verden. Vi ønsker at sikre, at vi har et fremtidssikret netværk, der åbner for at bruge avancerede teknologier såsom kunstig intelligens, maskinlæring og robotteknologi til at træffe datadrevne beslutninger for at levere bedre værdi for vores patienter. Vores netværkstransformation vil understøtte den næste fase af vores vækst.”

Fujifilm Group implementerer Advanced Security Operations Center Verizon Business

Som et led i Fujifilms igangværende transformation af it-infrastrukturen vil virksomhedens teknologiteams fremover få adgang til Verizons Advanced Security Operations Center (SOC)-funktioner i Canberra, Australien.

Aftalen betyder, at Fujifilms netværks- og sikkerhedseksperter i Asien, Europa og USA fremover kan udnytte de daglige trussels-feeds fra Verizons Threat Research Advisory Center (VTRAC) samt få adgang til sikkerhedsingeniører og -analytikere, der overvåger it-miljøer verden over på 24/7/365-basis.

Implementering af SOC er en afgørende milepæl i Fujifilms ønske om at skabe en cloud-baseret og zero-trust sikkerheds-arkitektur. Fujifilm blev grundlagt i 1934 og har i dag over 75.000 ansatte rundt om i verden. Ud over at producere kameraer og fotografisk udstyr, er Fujifilm også aktiv inden for bl.a. sundhedspleje, forretningsinnovation og billedbehandling.

Over 27 billioner sikkerhedshændelser analyseret årligt

styrker it-sikkerhed for Fujifilms 75.000 ansatte  – transformerer netværk for Astellas Pharmas 70 lokationer verden overIfølge 2022 Verizon Data Breach Investigations Report fortsætter it-truslerne med at vokse. Særligt bekymrende er stigningen i ransomware-angreb, som organiserede kriminelle står bag, og som er steget med 13 procent på kun et år – hvilket er mere end de seneste fem år tilsammen

Verizon analyserer over 27 billioner sikkerhedshændelser hvert år gennem sine ni sikkerheds-operationscentre rundt om i verden, seks forensics labs samt et af de største IP-netværk i verden.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>