Vi er en teknologivirksomhed med værktøj til fagfolk
Hjem NYHEDER Vi er nu en teknologivirksomhed med værktøj til fagfolk

Vi er nu en teknologivirksomhed med værktøj til fagfolk

Af Redaktionen

Produkter til alle brancher og ethvert behov: 250.000 produkter og en række topmærker inden for værktøjskategorien giver brugerne adgang til et omfattende produktsortiment

  • Her finder du produkter til alt fra vedligeholdelse til udvikling og installation: Mærkevarekvalitet, der imødekommer de højeste krav

  • Alt fra ét og samme sted: Basisværktøj, specialværktøj og passende tilbehør

  • Tid er penge: Hos Conrad gør vi det nemt og hurtigt at foretage indkøb, og produktudvalget er omfattende

Conrad Sourcing Platform gør det nemt at reagere endnu mere præcist på firmakundernes behov og vil derfor også fokusere på særlige produktserier i 2022. Vi skyder året i gang med kategorien værktøj og værktøjsudstyr.

Et bredt og omfattende værktøjssortiment

Et sortiment, der er lige så bredt, som det er velassorteret – dette er altafgørende for, at de kræsne forbrugere kan finde præcis det værktøj, som de søger til deres arbejdsopgaver. Alle varer kan findes på én og samme indkøbsplatform. Conrad Sourcing Platform er specialiseret i tekniske driftskrav og scorer inden for værktøj og værktøjsudstyr topkarakter med de over 250.000 produkter i sortimentet.

Anvendelsesområderne er lige så alsidige som selve sortimentet: Er det hurtigt og nemt at købe værktøjet, og fungerer det samtidig optimalt til de enkelte opgaver, bliver det også muligt at opnå en ukompliceret produktion, systemvedligeholdelse og reparation inden for industrien.

Vi er en teknologivirksomhed med værktøj til fagfolk

Man minimerer således nedetiden. Når det kommer til ingeniørkontoret, universitetet eller virksomheden, er der behov for specialværktøjer til en præcis konstruktion, accelereret prototyping samt en professionel oplæring. Et pålideligt udstyr til byggepladser, elektriske installationer samt i forbindelse med facility management er afgørende for, at man sparer både tid og penge.

Det passende værktøj til enhver anvendelse

“Conrad Sourcing Platform” ønsker at imødekomme kravene i de respektive brancher og forenkle indkøbet med hensyn til de tekniske driftskrav. B2B-kunder kan derfor også stole på, at Conrad Sourcing Platform altid har en bred vifte af værktøjer i sortiment,” forklarer Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supply Strategy hos Conrad Electronic: Conrad tilbyder et bredt udvalg af basisværktøj som f.eks. batteridrevne eller almindelige skruetrækkere, der er standardudstyr inden for håndværksfagene, industrien eller inden for prototyping. Sortimentet omfatter imidlertid også specialværktøj, der er påkrævet i visse brancher eller til specielle arbejdsprocesser. Inden for uddannelsesområdet handler det f.eks. om loddeteknik fra Toolcraft eller specielle maskiner til byggepladsen, som f.eks. en betonblander. Conrad Sourcing Platform har naturligvis også det supplerende sortiment, der kræves i forbindelse med brug af værktøj, såsom bits, smøremidler og plejemidler eller udstyr til arbejdssikkerhed.

Kendte varemærker og en nem indkøbsløsning

“Pålidelighed og holdbarhed er afgørende i krævende arbejdssituationer. Derfor tilbyder vi vores erhvervskunder værktøj og værktøjsudstyr fra topmærker som Bosch, Wera, Knipex, HellermannTyton, wiha, Metabo, Gedore, Fein, Fischer, 3M, Uvex, Festool, Toolcraft, Weller, Ersa, SWG og Loctice,” tilføjer Michael Schlagenhaufer. Foruden et omfattende udvalg og høje kvalitetsstandarder spiller tilgængeligheden af varerne også en vigtig rolle: De skræddersyede digitale indkøbsløsninger til virksomheder i alle størrelser muliggør en ukompliceret og omkostningseffektiv indkøbsproces. Derudover står både Conrads eksterne samt interne salgsafdeling samt kundeserviceteamet klar til at besvare spørgsmål vedrørerende den enkelte ordre.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>