​Fuld smæk på nyt 2500 Mbit-internetabonnement fra Telenor
Hjem NYHEDER ​Fuld smæk på nyt 2500 Mbit-internetabonnement fra Telenor

​Fuld smæk på nyt 2500 Mbit-internetabonnement fra Telenor

Af Redaktionen

Folk med hang til særdeles høj fart på internetforbindelsen kan nu få deres lyst stillet hos Telenor.

Med et nyt MaxSpeed-internetabonnement kan teleselskabets kunder i dele af landet få 2500 Mbit med tilhørende router.

Den lynhurtige forbindelse bliver i første omgang en realitet på nogle tusinde adresser i udvalgte områder i landets fire største byer, som er koblet på fibernetværket fra TDC NET.

– Det er internetforbindelsernes Ferrari, vi nu går ud og tilbyder. Hastigheden er især attraktiv for kunder, der for eksempel arbejder med meget komplekse grafiske filer, men den kan også friste folk, der bare gerne vil have en internetforbindelse ud over det sædvanlige, siger internetchef i Telenor, Lars Kyrø.

Udvides med nye adresser
​Fuld smæk på nyt 2500 Mbit-internetabonnement fra TelenorTelenor tilbyder det nye 2500 Mbit-abonnement med selskabets testvindende WiFi 6-router, som med sine 8×8 antenner kan nå ud i hjemmets fjerneste afkroge.

Månedsprisen er 599 kr., og antallet af nye adresser, hvor abonnementet er tilgængeligt, vil løbende blive udvidet.

– Indtil videre er det et udsøgt produkt for de få. Men langt de fleste vil stadigvæk have stor glæde af vores MaxSpeed-fiberforbindelse med 1000 Mbit, som vi nu kan tilbyde på omkring 2,5 millioner adresser landet over, siger Lars Kyrø.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>