​Gratis e-bog: Sådan kommer du i gang med kunstig intelligens
Hjem NYHEDER ​Gratis e-bog: Sådan kommer du i gang med kunstig intelligens

​Gratis e-bog: Sådan kommer du i gang med kunstig intelligens

Af Redaktionen

Maskinlæring, chatbots, Deep Learning, text mining, digitale assistenter, neurale netværk. Der bliver brugt mange forskellige begreber inden for kunstig intelligens i de her år.

​Gratis e-bog: Sådan kommer du i gang med kunstig intelligens 2Men hvad betyder de, og hvordan bliver de konkret brugt til at udvikle forretningen hos både startups og etablerede virksomheder.

Det har vi efterhånden et rigtig godt billede af, da vores eksperter inden for kunstig intelligens har hjulpet en del virksomheder med at effektivisere processer, optimere systemer og omsætte data til værdi.

Vi har samlet de bedste eksempler og spækket det med fakta i en helt ny e-bog om kunstig intelligens. Bogen indeholder bl.a. en kort AI-encyklopædi, seks råd til dig, der vil indføre ny teknologi samt hands-on eksempler på, hvad andre virksomheder har gjort – fra idé til udfordring, løsning og resultat.

Mange af vores kunder kender deres udfordring. De ved, at de ønsker at ændre eller udbygge noget i deres forretning. Men de ved ikke nødvendigvis, om det er kunstig intelligens, der er løsningen.

I bogen kan du bl.a. læse om, hvordan iværksætteren Thomas Munch-Laursen sparer på vandet ved hjælp af sensorer og kunstig intelligens eller hvordan Farrowtech nedbringer dødeligheden blandt pattegrise, og hvordan Topdanmarks robot vurderer bilskaders omfang og pris ved hjælp maskinlæring samt hvordan Digital Revisors digitale selvbetjeningssystem indberetter skat for SMV’er.

E-bogen er både en guide til, hvilke skridt du kan tage, og en inspirationskilde til, hvilke problemstillinger andre virksomheder har kastet kunstig intelligens og en smule eksperthjælp efter.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>