​Gratis e-bog: Sådan kommer du i gang med kunstig intelligens

Maskinlæring, chatbots, Deep Learning, text mining, digitale assistenter, neurale netværk. Der bliver brugt mange forskellige begreber inden for kunstig intelligens i de her år.

​Gratis e-bog: Sådan kommer du i gang med kunstig intelligens 1Men hvad betyder de, og hvordan bliver de konkret brugt til at udvikle forretningen hos både startups og etablerede virksomheder.

Det har vi efterhånden et rigtig godt billede af, da vores eksperter inden for kunstig intelligens har hjulpet en del virksomheder med at effektivisere processer, optimere systemer og omsætte data til værdi.

Vi har samlet de bedste eksempler og spækket det med fakta i en helt ny e-bog om kunstig intelligens. Bogen indeholder bl.a. en kort AI-encyklopædi, seks råd til dig, der vil indføre ny teknologi samt hands-on eksempler på, hvad andre virksomheder har gjort – fra idé til udfordring, løsning og resultat.

Mange af vores kunder kender deres udfordring. De ved, at de ønsker at ændre eller udbygge noget i deres forretning. Men de ved ikke nødvendigvis, om det er kunstig intelligens, der er løsningen.

I bogen kan du bl.a. læse om, hvordan iværksætteren Thomas Munch-Laursen sparer på vandet ved hjælp af sensorer og kunstig intelligens eller hvordan Farrowtech nedbringer dødeligheden blandt pattegrise, og hvordan Topdanmarks robot vurderer bilskaders omfang og pris ved hjælp maskinlæring samt hvordan Digital Revisors digitale selvbetjeningssystem indberetter skat for SMV’er.

E-bogen er både en guide til, hvilke skridt du kan tage, og en inspirationskilde til, hvilke problemstillinger andre virksomheder har kastet kunstig intelligens og en smule eksperthjælp efter.