​Ny teknisk direktør i Telenor Danmark
Hjem TELEKOMMUNIKATION ​Ny teknisk direktør i Telenor Danmark

​Ny teknisk direktør i Telenor Danmark

Af Redaktionen

Louise Haurum indtræder som ny teknisk direktør i Telenor Danmark fra den 1. juli 2021.

Siden 3. marts 2021 har Louise været konstitueret i selvsamme stilling, og indtræder nu som permanent CTO og bliver en del af direktionen i Telenor Danmark.

Med en afsluttet MBA og 25 års erfaring fra Telenor Danmark bringer Louise en kæmpe indsigt i forretningen, ledelseserfaring og en bred viden indenfor teknologi og IT. Louise har beskæftiget sig med det tekniske område i 14 år, senest som Director of Technology Service Operation i Telenor.

Louise Haurum er 47 år, oprindeligt uddannet regnskabsassistent og har videreuddannet sig igennem sin tid i Telenor.

Om sin nye rolle siger Louise Haurum:

​Ny teknisk direktør i Telenor Danmark

Louise Haurum

– Jeg glæder mig til endnu en ny udfordring indenfor rammerne af Telenor. Vi står midt i spændende tid, hvor vi både moderniserer vores mobilnetværk og automatiserer vores forretning. Den gennemgribende digitalisering, som vi er i fuld gang med, kommer til at skabe helt nye muligheder for vores kunder og understøtte den generelle digitalisering af vores samfund.

Louise afløser nordmanden, Georg Svendsen, der er rykket videre til nye udfordringer udenfor Telenor.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>