​Telenor og CBB giver fri opkald og SMS til kunder i udlandet med tilbagevirkende kraft
Hjem NYHEDER ​Telenor og CBB giver fri opkald og SMS til kunder i udlandet med tilbagevirkende kraft

​Telenor og CBB giver fri opkald og SMS til kunder i udlandet med tilbagevirkende kraft

Af Redaktionen

Telenor og CBB giver de kunder, som er strandet i udlandet gratis opkald og SMS til Danmark og i det land, de befinder sig i som følge af Corona-krisen.

​Telenor og CBB giver fri opkald og SMS til kunder i udlandet med tilbagevirkende kraftDet er gældende med tilbagevirkende kraft fra den 12. marts efter statsministerens første pressemøde om COVID-19 og frem til slutningen af april.

Det er særligt vigtigt at kunne få kontakt med relevante myndigheder og kontakt med dem derhjemme i øjeblikket for de danskere, der befinder sig udenfor landets grænser.

Telenor og CBB har derfor valgt at give privatkunder, der befinder sig i udlandet, gratis SMS og opkald hjem til Danmark og lokalt i det land, de befinder sig.

”Vi følger situationen og forsøger at hjælpe vores kunder, så godt vi kan. Både i Telenor og CBB er der et højt fokus på at hjælpe de kunder, der er strandet rundt om i verden, og på at sikre, at de kan komme i kontakt med myndigheder og pårørende. Vi har været i dialog med mange af vores berørte kunder i den seneste tid, og vi har nu besluttet at indføre gratis SMS og opkald til de kunder, der er strandet i udlandet, så de ikke skal bekymre sig om dette,” siger Tor-Arne Fosser, markedsdirektør for privatkunder i Telenor Danmark.

Inkluderet i det midlertidige tiltag:

  • Opkald fra kunder i udlandet til Danmark
  • SMS fra kunder i udlandet til Danmark
  • Lokale opkald i det land kunden opholder sig i

Langt de fleste Telenor-kunder har i dag fri data og tale i hele EU, og dette tiltag vil derfor have størst betydning for de kunder, der finder sig udenfor EU eller udenfor deres abonnementsaftale.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>