3 får nu ny Head of Marketing
Hjem TELEKOMMUNIKATION 3 får nu ny Head of Marketing

3 får nu ny Head of Marketing

Af Redaktionen

Jesper Juhl Brogaard tiltræder som Head of Marketing i 3 d. 1. april.

Han kommer med 13 års erfaring fra media- og digitalbureauer, der tæller ansættelser hos Mediacom, Charlie Tango og senest Lunar, hvor han har siddet som Marketing Director med ansvar for Consumer Marketing i hele Norden.

Direktør for Consumer Markets i 3, Søren Rinnov Østergaard, er glad for den nye ansættelse og ser frem til at Jesper Juhl Brogaard træder ind ad døren hos 3 i Carlsberg Byen til første arbejdsdag:

”Jesper har en stærk profil og har vist mange flotte og imponerende resultater fra brancher, hvor man som i 3 i høj grad leverer services som sit kerneprodukt. Derfor er Jesper også et rigtig godt match til rollen som Head of Marketing.”

3 får nu ny Head of Marketing

Jesper Juhl Brogaard

Om Jespers rolle i 3’s marketingsafdeling tilføjer Søren Rinnov Østergaard:

”3 står et rigtigt spændende sted med mange nye muligheder i forretningen, og her får Jesper en helt afgørende rolle i at drive og udvikle vores markedsføringsindsatser. Derfor ser jeg enormt meget frem til at Jesper starter i 3, så vi kan gøre endnu flere danskere opmærksomme på vores mange spændende produkter, og styrke vores allerede velkendte brand yderligere”, siger Søren Rinnov Østergaard.

Allerede nu glæder Jesper Juhl Brogaard sig også til at skulle begynde en ny hverdag hos 3:

”Jeg glæder mig meget til at starte i rollen som marketingchef hos 3, hvor vi skal have fokus på at anvende indsigter om kunder, markedet og forretningen til at øge kundetilvæksten. 3 har i dag et stærkt fundament, så opgaven bliver at videreudvikling den stærke brand position og organisationens udfordrermentalitet.”

Jesper er 40 år gammel og bor i Solrød Strand med sin kone Kristina og to børn. På en solskinsdag kobler han gerne af ved at sætte kajakken i Køge Bugt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>