3’s top 10 over mest solgte mobiler i august

Kun en uge efter lancering ligger Samsungs nye Galaxy Note 10+ i top 10 over de mest solgte telefoner hos teleselskabet 3.

Apples iPhone Xs er for anden måned i træk den mest solgte smartphone hos 3

Solidt placeret i toppen af listen ligger Apples iPhone Xs, som for anden måned i træk er den mest populære smartphone-model blandt 3’s kunder, ligesom Apple Airpods og Apple Watch fortsætter deres sejrsgang på listen over det mest solgte high-end-tilbehør.

Apples telefoner er fortsat et hit blandt teleselskabet 3’s kunder. På listen over de mest solgte telefoner i august måned ligger hele fem iPhone-modeller i top 10, hvoraf de fire indtager de allerøverste pladser. Ny på listen for august er Samsung Galaxy Note 10+, der sammen med søstermodellen Note 10 blev lanceret 23. august.

Og den nye supermodel er kommet godt fra start med en 9. plads på listen.

”Vi har høje forventninger til Samsungs Galaxy Note 10+, som får stor ros af anmeldere både herhjemme og i udlandet. Med den opgraderede S Pen og et design og performance i topklasse er Note 10+ et rigtig godt bud på en telefon til den kræsne Android-fan, som ser sin telefon som et arbejdsredskab i lige så høj grad som en kilde til underholdning,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Apple hitter over hele linjen

Apple er ikke kun en favorit blandt 3’s kunder, når det gælder smartphones. Også på listen over det mest solgte high-end-tilbehør hos 3 ligger Apple i top. Airpods og Apple Watch har de seneste måneder ligget lunt på første- og andenpladsen, skarpt efterfulgt af blandt andre Samsung Galaxy Watch og høretelefoner og højtalere fra Marshall, som 3 indgik et samarbejde med før sommeren.

”Musik har været en del af 3’s dna fra begyndelsen, så vi så et oplagt match mellem vores musikglade kunder og Marshalls ikoniske rock’n’roll-image og stærke produkter. Derfor havde vi også store forventninger til samarbejdet, og heldigvis har vores kunder taget rigtig godt imod både højtalerne og høretelefonerne,” siger David Elsass.

Top 10 solgte mobiler i august 2019

 1. iPhone Xs
 2. iPhone Xr
 3. iPhone 7
 4. iPhone 8
 5. Huawei P30 Pro
 6. iPhone Xs Max
 7. Samsung Galaxy A40
 8. OnePlus 7 Pro
 9. Samsung Galaxy Note 10+
 10. Samsung Galaxy S10

Top 10 solgte mobiler i juli 2019

 1. iPhone Xs
 2. iPhone 7
 3. iPhone Xr
 4. Huawei P30 Pro
 5. iPhone Xs Max
 6. iPhone 8
 7. OnePlus 7 Pro
 8. Samsung Galaxy S10
 9. Samsung Galaxy S10 Plus
 10. Samsung Galaxy A40

Top 10 solgte high-end tilbehør i august 2019

 1. Apple Airpods
 2. Apple Watch
 3. Marshall-højtalere
 4. Samsung Galaxy Watch
 5. Marshall-høretelefoner
 6. Samsung Galaxy Buds
 7. Beoplay-høretelefoner
 8. Apple TV
 9. DJI-kameraer
 10. Libratone-højtalere

Top 10 solgte high-end tilbehør i juli 2019

 1. Apple Airpods
 2. Apple Watch
 3. Samsung Galaxy Watch
 4. Marshall-højtalere
 5. DJI-kameraer
 6. Beoplay-høretelefoner
 7. Samsung Galaxy Buds
 8. Apple TV
 9. Marshall-høretelefoner
 10. Apple Pencil