Årets IVECO-priser uddelt
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Årets IVECO-priser uddelt

Årets IVECO-priser uddelt

Af Redaktionen

Traditionen tro blev et antal medarbejdere og en forhandler hædret med priser for at bidrage til at fastholde og udbygge IVECOs position på det danske marked.

Prisen som Årets Forhandler i Danmark gik i år til HLT Service Aps i Aabenraa.

– HLT Service Aps har haft et fantastisk år. Med stort drive og engagement har de udviklet hele forretningen til at have den bedste markedsandel i hele Danmark, siger Håkan Jönsson, Business Director IVECO North Europe & Baltics.

– Værkstedet formår at servicere og reparere alt fra nye og brugte IVECO-varebiler og lastbiler, trækkere og trailere. De har desuden støttet mange lokale aktiviteter og derved øget bevidstheden om IVECO og HLT-service i hele den sønderjyske region, fortsætter han.

– Det føles fantastisk at modtage denne pris. Det motiverer os til at blive endnu bedre og tilbyde vores kunder en endnu bedre service, siger HLT Service-ejer Lars Hansen.

Årets sælgere

Årets IVECO-priser uddelt

IVECO North Europe & Baltics business director Håkan Jönsson (t.h.) overrækker prisen ”Årets IVECO forhandler” til HLT Service-ejer Lars Hansen.

Lars Overgaard Pedersen fra Bache A/S i Aarhus blev udnævnt som Årets IVECO DAILY-varebilssælger og samme fine titel gik på lastbilsiden til kollegaen Claus Sommerfeldt fra Bache A/S i Vejle.

– Baches to topsælgere går langt for en god kundeoplevelse og skaber løsninger der er unik for den enkelt kunde.. Med et altid positivt engagement, bør de selvfølgelig hædres med årets sælgerpriser, siger siger light salgschef Jeppe Heidemann.

Årets ildsjæl

IVECO siger også stort tillykke til Karl Knudsen fra den jyske forhandler LKJ Biler i Vejen, som i går fik overrakt IVECO-organisationens helt nye pris ”Årets ildsjæl”.

– Karl har solgt IVECO DAILY i mere end 38 år, og han er stadig en dygtig og videbegærlig sælger, som deltager på produkt- og sælgerkurser for at dygtiggøre sig selv. Han arbejder altid ud fra devisen om, at kunden skal have den bedste løsning og service. Og så er han en god kollega, som altid er konstruktiv, positiv og dedikeret. Han fortjener virkelig prisen som IVECO’s ildsjæl, siger Jeppe Heidemann.

Årets Aftermarket Hero

IVECO fokuserer også på at gøre livet lettere for den enkelte chauffør på landevejen, og belønner også de medarbejdere, som gør en stor indsats for det. I år er IVECO’s kundeservicepris – IVECO Aftermarket Hero – gået til Rene Graversen fra Hoffmann Biler i Silkeborg.

– Rene har et meget stort IVECO-hjerte. Han er særdeles servicemindet og går altid det ekstra skridt for at hjælpe kollegaer og kunder; henter og bringer biler til og fra arbejde, og hvis der mangler et sæt hænder på værkstedet, springer han til, siger Niels Kristensen Head of Customer Service hos IVECO North Europe & Baltics.

IVECO har haft et succesfuldt 2022, og med en stor ordreportefølje ser 2023 ud til at blive lige så vellykket.

– Med de dygtige sælgere og super produkter kan år 2023 kun blive en succes, slutter Kåre Neergaard.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>