Acronis Cyber Foundation fejrer fem år med at hjælpe børn og lokalsamfund i områder med ressourcemangel
Hjem NYHEDER Acronis Cyber Foundation fejrer fem år med at hjælpe børn og lokalsamfund i områder med ressourcemangel

Acronis Cyber Foundation fejrer fem år med at hjælpe børn og lokalsamfund i områder med ressourcemangel

Af Redaktionen

Acronis Cyber Foundation-programmet understøtter en række filantropiske initiativer sammen med vores partnere og fortsætter med at bringe uddannelsesmuligheder og humanitær hjælp til områder med manglende ressourcer.

I dag er Acronis stolt over at kunne fejre det femte år med Acronis Cyber Foundation-programmet, som er en række filantropiske initiativer, der er udviklet til samarbejde med partnere i udviklingsprojekter i lokalsamfund og for at stille volontørmuligheder for teammedlemmer over hele verden til rådighed.

Programmets primære fokus er at gøre uddannelse let tilgængelig for alle og har udviklet sig til at omfatte humanitære katastrofeberedskabsindsatser og miljøprojekter, hvor programmet har markeret fem års enorm succes og konstant vækst i forbedringen af tilgængeligheden af uddannelse.

Programmet, som blev grundlagt i 2018, har været stærkt dedikeret til uddannelse ved at finansiere skolebyggeri og stille it-kompetenceuddannelser til rådighed for lokalsamfund i hele verden. Acronis Cyber Foundation-programmet har i samarbejde med partnere bygget 18 skoler i 22 forskellige lande med yderligere fem skoler under opførelse. Dette initiativ har gavnet over 5.500 studerende, der nu har adgang til kvalitetsuddannelse. For yderligere at understøtte uddannelse er 12 skoler blevet udstyret med computerklasseværelser for at give eleverne adgang til teknologi og mulighed for at drage fordel af læring i et digitalt miljø.

Ud over at bygge skoler har programmet beskæftiget sig med uddannelsesprojekter med over 14.000 personer, der deltager i Acronis’ it-kompetenceuddannelsesprogrammer, og har ydet humanitær bistand til over 5.000 personer i lokalsamfund med manglende ressourcer. Programmet påvirker også de involverede frivillige direkte, hvor de får en sjælden oplevelse i fjerne dele af verden samt de unikke oplevelser, som hver kultur har, og hvor 92 % af Acronis Cyber Foundation-programmets frivillige fortsætter med at hjælpe på årlig basis.

“Jeg er stolt af det, som vi har opnået gennem Acronis Cyber Foundation-programmet,” udtalte Patrick Pulvermueller, administrerende direktør, Acronis. “Skoleinitiativ- og it-kompetencetræningsprogrammet gav tiltrængt hjælp til dem, der havde behov for det, og det åbner en verden af nye muligheder for uddannelse og karriere. Acronis Cyber Foundation kunne ikke have fået succes uden hjælp fra vores partnere. Jeg vil gerne takke dem for deres fortsatte støtte, og jeg er ikke i tvivl om, at vores fælles indsats vil bidrage til en mere positiv og succesrig fremtid.”

Acronis Cyber Foundation fejrer fem år med at hjælpe børn og lokalsamfund i områder med ressourcemangelUddannelse har en solid og positiv indvirkning på menneskers liv, hvilket baner vejen for fremtidige karrierer inden for teknologi, som er en global branche i stor fremgang. Acronis Cyber Foundations it-uddannelsesprogram i Singapore hjalp over 120 studerende med at gennemføre en certificeringsuddannelse og opnå værdifulde færdigheder for at sikre beskæftigelse i samarbejde med Yellow Ribbon-fonden. Programmet har dokumenteret, at over 70 % af kandidaterne i it-kompetenceuddannelsen opnåede ansættelse inden for blot en måned efter uddannelsens afslutning.

It-færdighederne for indvandrere i programmet i Schweiz hjalp, i samarbejde med Integres, som er en virksomhed med formål at integrere indvandrere i Schweiz, indvandrerne i Schaffhausen med at forfine og opnå vigtige karrierefærdigheder, og mere end 70 studerende fik hjælp på tre år.

“Acronis Cyber Foundation repræsenterer de samme værdier, der tilskyndede mig til at bygge skolen i en landsby i Den Dominikanske Republik,” sagde Sebastian Noelting, administrerende direktør i RNT Rausch. “Vi er overbeviste om, at problemer såsom fattigdom og sult kun kan løses på bæredygtig vis gennem uddannelse. Derfor skal uddannelse være tilgængelig for alle i hele verden. Jeg er glad for, at vi har haft mulighed for at samarbejde med Acronis og nu arbejder sammen mod dette mål.”

Acronis Cyber Foundation har opnået succes takket være Acronis’ tjenesteudbyderpartnere, herunder GoDaddy, CloudFest, RNT Rausch, Zebra Systems, Climb Channel Solutions, BusyMouse, Ubistor, and many more. Acronis Cyber Foundation-programmets officielle velgørenhedspartner, Groundbreaker, sikrer compliance og håndterer alle konstruktionsaspekter i implementeringsprocessen for skolebyggerier.

“Acronis har været en vigtig samarbejdspartner for os siden begyndelsen, og vi er taknemmelige for deres engagement i forhold til at sikre adgang til kvalitetsuddannelser over hele verden,” udtalte Leoni Rossberg, medstifter og administrerende direktør hos Groundbreaker. “De viser, hvor relevant og virkningsfuldt virksomhedsansvar er, og vi håber, at de kan opmuntre endnu flere virksomheder i teknologibranchen til at gøre det samme.”

Acronis Cyber Foundation-programmet fokuserer på at samarbejde med andre organisationer for at gøre en forskel sammen. Acronis opfordrer alle virksomheder, store som små, til at deltage i fælles projekter. For partnere, som ønsker at udvikle deres egne udviklingsplaner for lokalsamfund, kan programmet også hjælpe med at understøtte andre initiativer. Hvis I vil deltage i vores mission eller få mere at vide, kan I besøge: www.acronis.org.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>